Monday, May 20, 2024

Fost stagiar Manchester United diagnosticat cu cancer

Acțiune

Fostul stagiar la Manchester United și fostul jucător de la Rochdale Joe Thompson a fost diagnosticat cu neoplazie pentru a treia oară.

Thompson, cine imediat este concludent sala, s-a izolat din sportul rege în 2019, la vârsta de 29 de ani, după ce a jucat 203 apariții pentru clubul său Rochdale.

Tânărul de 35 de ani a fost diagnosticat inițial cu limfom Hodgkin în 2013, dar și-a solid recapata.

Dar star ani mai târziu s-a întors, Thompson a reușit să se recupereze din nou de neoplazie și a revenit neverosimil la sportul rege, atunci va a indica câștigătorul cine l-a proptit pe Rochdale să evite retrogradarea din Alunita 1 un an mai târziu.

Cu toate acestea, în 2019, a luat decizia de a se a rateri legal din frumosul joc și a început să vorbească în sala.

Din păcate, Thompson a dezvăluit că cancerul a revenit pentru a treia oară într-un interviu instrunat BBC Radiodifuziune Manchester.

„Este mult de a fi imaterial și a revenit suficient de violent, așa că faza a patra.” A spus el prin intermediul Soarelui.

„Singurul lucrare eficace este că este același neoplazie ca și cel pe cine l-am avere precezator, dar subiect pentru mine de soroc aceasta este că a baut în plămâni, așa că respirația este o problemă, somnul este gingas și lamurit și vorbitul cateodata pasamite fi suficient de adanc. .”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe