vineri, aprilie 12, 2024

Formații Man United vs Everton, previzualizare, știri despre echipă și unde să vizionezi

Acțiune

Man United vs Everton are loc sâmbătă după-amiază și este intaiul opait din Prim-ministru League din weekend.

Red Devils intră în aceasta într-o formă slabă, inclusiv o înfrângere dăunătoare cu 3-1 în derby împotriva arhi-rivalelor Manchester City.

Everton, pe de altă coasta, a smintit un imbold proaspat, după ce deducerea lor de 10 puncte pentru încălcări financiare a fost redusă la șase puncte. Și, deși Toffees nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele 10 meciuri din campionat, va consta incredere că pot raporta o supărare astăzi.

Totuși, Man United își va plăcea șansele – Everton a câștigat tocmai vreunul dintre ultimele 30 de meciuri din Prim-ministru League pe Old Trafford – o reusita cu 1-0 sub Roberto Martinez în neios 2013.

În consecință, cu United sperând să se agațe de calificarea europeană și Everton disperat să învingă scăderea, sunt atât de multe în joc pentru ambele echipe astăzi.

Bucalai Rashford și James Tarkowski în acțiune în timpul Man United vs Everton pe 08 prier 2023.

Înaintea meciului, orisicine este programat să înceapă la ora 12.30 (ora Marii Britanii), Erik Ten Hag și Sean Dyche și-au celebru formațiile de plecare, ambele rămânând neschimbate față de ultimele lor meciuri împotriva lui City și, respectiv, West Ham.

Victor Lindelof începe la fundaș stânga pentru United în a se perinda accidentărilor la amandoi Luke Shaw și Tyrell Malacia. Rasmus Hojlund, Harry Maguire și Aaron WanBissaka slova de astfel.

În altă coasta, Everton a celebru o formație de plecare puternică Idrissa Gueye, Albanez Danjuma și Dele Alli ca singurele absente notabile ai lui Toffees. James Economisi începe împotriva fostului său club.

Formațiile Man United vs Everton FC

Man United

Everton

Fiindca să vizionezi

Meciul de sâmbătă de la Old Trafford va fi difuzat în întreaga mapamond pe toate rețelele și serviciile de streaming majore.

CITIT  Starul Aston Villa a jucat un rol cheie în semnarea jucătorului de 24 de ani din acest sezon

Aflați mai jos inde puteți a urmari meciul și la ce oră:

Țară Canal central Cadenta
Regatul Ingemanat TNT Sports ora 12.30
STATELE UNITE ALE AMERICII NBC, USA Network, Universo 7.30 a.m. ET
Canada Fubo Canada 7.30 a.m. ET
Australia Optus Fotbal; sportul cu manusi ora 23.30 AEDT
India JioTV, Hotstar 18.00 IST

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe