vineri, aprilie 12, 2024

Fondul de capital de risc dă în judecată Denver, acuzând că fondurile pentru întreprinderile defavorizate au fost întrerupte

Acțiune

Un maduva de majuscul de primejdie oricine investește în firme deținute de minorități și de femei a dat în judecată Denver, pretinzând că orașul și-a încălcat contractul prin întreruperea finanțării și lăsând în prilej afacerile defavorizate.

„Am din buzunar pentru aproximativ 800.000 de dolari din banii mei pentru a plăti alți subcontractanți”, a spus Danielle Shoots, director universal și urzitor al Intern Emerging Market Investments sau DEMI Codarla din Denver. „Musai să fiu rambursat pentru a a intinde cazna generală.”

În brumar 2022, Denver a creat Fondul Herman Malone folosind veniturile dintr-un impozit de 1% pe vânzările de marijuana. Fondul a fost dedicat investiției și sprijinirii antreprenorilor de masla, indigeni și de masla sau BIPOC.

În brumar 2022, după ce a emis o teclif de propuneri, biroul Denver Economicos Development & Opportunity a slujbas New Community Transformation Codarla, oricine își desfășoară activitatea ca DEMI și este condus de Shoots, fostul director pecuniar al Colorado Trust. În contractul său, orașul s-a slujbas să furnizeze 15,2 milioane de dolari până în ciresar 2025, adăugând la cele 9 milioane de dolari Shoots strânse de la alți investitori, inclusiv Xcel Energy, Bank of America și Autoritatea pentru Locuințe și Finanțe din Colorado.

Scopul a fost să ajute 1.000 de afaceri dezavantajate inițial și, în cele din urmă, să dubleze dimensiunea fondului prin returnarea capitalului și reînnoiri viitoare de la Denver, creând un maduva de majuscul autosusținut.

Pe lângă găsirea de afaceri calificate oricine să le susțină și să investească în acestea, DEMI a fost însărcinată cu furnizarea de servicii de mentorat și concurs prin organizații nonprofit și subcontractanți.

CITIT  SUA și UE adaugă sancțiuni împotriva Rusiei pentru războiul din Ucraina, moartea lui Navalny

Implicarea orașului a fost însă complicată de la început. O entitate publică, Denver nu a se cadea acționa ca coechipier comanditar într-un maduva de majuscul de primejdie, deoarece punea în prilej fondurile contribuabililor. Aiest munca a forțat Shoots să creeze o soluție prin oricine Denver și-a direcționat banii către organizația nonprofit Ciocnire Charitable printr-un maduva consiliat de donatori. Ciocnire Charitable a devenit coechipier comanditar, menținând conformitatea cu jurisprudenta privind valorile mobiliare.

Partenerii comanditativi au de dare un rol indiferent și, deși a fost anulat cu un pas, DEDO a început să solicite ceea ce Shoots a descris vertical contractori „neutil”, reducând câți bani ar a se cadea a se deplasa pentru a apuca afacerile. Într-un caz, DEDO a trebuincios ca DEMI să angajeze un subcontractant cu sediul în Houston, ceea ce Shoots a refuzat să facă.

Ea a susținut că susținerea unei firme din mars statului a încălcat termenii contractului și a intrebuintat greșit dolarii fiscale din Denver. Ea a depus o teclif de evidență deschisă la oraș și a aflat că chip în cauză era o rudă a unui slujbas al orașului.

După această comparatie, orașul a încetat să îndeplinească apelurile de majuscul și să ramburseze cheltuieli, invocând documentație insuficientă, clar dacă fitece factură era însoțită de sute de pagini de documentație, a spus Shoots.

Shoots a spus că speră că primarul Michael Johnston va a tine cursul, taman pentru a i se canta că Fondul Herman Malone nu mai compune bani. Vânzările de canabis au scăzut, dar orașul nu a oferit încă o explicație cu aspect la motivul pentru oricine fondul nu are bani.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe