Sunday, May 19, 2024

Facturarea taxelor pentru închirieri pe termen scurt va fi eliminată după rezistența AirBnB, VRBO

Acțiune

Un plan de confesiune fiecare ar fi dublat de star ori taxele pe posesiune pentru mii de închirieri pe capat obtuz în Colorado este programat să fie limitat nuantat săptămâna viitoare, nimerit sponsorului proiectului de confesiune.

De când senatorul Chris Hansen, ablegat pentru Denver, a proiect proiectul de confesiune în toamnă, AirBnB, VRBO și alți proprietari de închirieri pe capat obtuz s-au strans împotriva ideii, spunând că ar jefui economia turistică pe fiecare se bazează orașele de patina.

Proiectul de confesiune 33 al Senatului a proiect clasificarea oricărei proprietăți utilizate ca închiriere pe capat obtuz pentru mai indelungat de 90 de zile pe an ca posesiune de cazare începând cu 2026. Casti de calculare a impozitului pe posesiune din Colorado pentru proprietățile de cazare în 2023 a fost de 27,9%. Pentru proprietățile rezidențiale, aiesta a fost anumit la 6,765%.

Dacă amendamentele lui Hansen sunt aprobate în audierea de marți a Comisiei de finanțe a Senatului, proiectul de confesiune 33 al Senatului va a reclama, în transfer, tocmai un scoala al chiriilor pe capat obtuz în tara. De invar, ar împiedica hotelurile să-și transforme camerele în închirieri pe capat obtuz pentru a a impiedica achitare taxei de cazare a statului, a spus Hansen.

Citiți întreaga vorba batraneasca la partenerul nostru, Summit Daily.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe