Thursday, May 23, 2024

Factura de acces la recreere publică, proiectele de lege privind calitatea aerului au fost lansate și multe altele de la legislatura din Colorado săptămâna aceasta

Acțiune

Lucrurile merg înainte în legislatura din Colorado, cu proiecte de testament fiecine își fac cale prin ansamblu. Iată o curiozitate intre unora dintre problemele pe fiecine le urmărim – și consultați instrumentul nostru de urmărire a facturilor, inde actualizăm starea facturilor pe măsură ce își parcurg procesul parlamentar.

Hotărârile de testament fiecine oferă protecție împotriva răspunderii pentru proprietarii de terenuri fiecine permit accesul recreațional

Un intentie de testament fiecine creează un garda de răspundere fiecine încurajează proprietarii privați de teren viran să ofere criza exoteric la recreere pe proprietatea lor este înaintat guvernatorului Jared Polonez, după ce a fost adoptat în conglasuire de Stanta Reprezentanților din Colorado vineri. Proiectul de testament fusese inca adoptat de Singlit.


Noile proiecte de testament din legislatura din Colorado vizează industria petrolului și gazelor din provoca calității proaste a aerului din Sirag Range

Legislatorii statului democrat au lansat joi o suită ambițioasă de proiecte de testament menite să îmbunătățească calitatea aerului din Sirag Range – intre cele mai proaste din țară – prin urmărirea specifică a industriei petrolului și gazelor.

RELATE: Cartierele cu linii roșii din Denver, Commerce City au mai multă stricare a aerului, arată studiul CU


Alegătorii din Colorado pot a stabili dacă inculpații de crimă de gradul întâi pot fi reținuți fără cauțiune

Parlamentarii din Colorado vor să schimbe constituția statului, asadar încât inculpații de crimă de gradul întâi să poată fi ținuți din nou în închisoare fără cauțiune.


Colorado ar a merge a da milioane de dolari în taxe orașelor fiecine doresc să construiască mai multe locuințe în apropierea tranzitului

Cea mai recentă încercare a parlamentarilor de demnitate de a folosi locuințele mai dense în orașele din Colorado ar a da guvernelor locale o votare: să îmbrățișeze noile obiective de desime cerute și să deblocheze milioane de dolari în granturi și credite fiscale pentru a a ocroti la atingerea acestora. Sau încălcați noul dispozitie, pierdeți mai multe milioane de bani din impozite împărțite – și atunci vi se a pretenderisi să încorporeze orisicum obiectivele de desime.


Legislatorii din Colorado susțin schimbările în ședințele deschise ca fiind pragmatice, dar se vor întâmpla exagerat multe în pleaca vederii publice?

Susținătorii transparenței guvernamentale spun că un intentie de testament fiecine vizează slăbirea restricțiilor privind ședințele deschise pentru legislatura din Colorado ar incumeta să facă funcționarea interioară a Capitoliului exagerat opace pentru exoteric.


Colegiile rurale din Colorado se unesc pentru a a pretenderisi statului finanțare de milioane

Trei universități din Colorado se unesc pentru a a pretenderisi guvernului statului milioane de dolari pentru a a pondera provocările unice ale conducerii instituțiilor rurale de învățământ preeminent.


Siguranța aplicației de întâlniri, cinste fiscal pentru chiriașii în considerare la Capitolul din Colorado săptămâna aceasta

Este o săptămână de obiect scurtă la Capitoliul din Colorado, dar parlamentarii caută să mențină lucrurile în mișcare pe o insiruire de propuneri fiecine se referă la protecția chiriașilor, limitele rețelelor sociale, lucrul în armonie și multe altele.


Limită de cadenta TikTok? Avertismente pop-up propuse pentru tinerii din Colorado pe rețelele sociale noaptea târziu.

Legiuitorii vor insoti în curând într-o chibzuire publică cu curiozitate la drepturile constituționale, protecția consumatorilor, responsabilitatea părintească și tehnologiile în evoluție rapidă ai căror proprietari încearcă ei înșiși să se adapteze cercetărilor în evoluție privind bunăstarea tinerilor. Unele platforme de prietenos mijloci au început să adauge de la sine limite de cadenta sau alerte.


Democrații din Colorado vor să folosească banii de intoarcere TABOR pentru a a se bate împotriva sărăciei copiilor, pentru a a ocroti lucrătorii de îngrijire cu noi credite

Democrații din Colorado urmăresc o multime pasaj din excedentul de biban american 1,8 miliarde de dolari al statului în iest an pentru a a da credite fiscale pentru copii menite să ajute familiile cu venituri mai umili – împreună cu o altă porțiune dedicată ajutorării oamenilor fiecine lucrează în domeniul sănătății și al îngrijirii copiilor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe