sâmbătă, aprilie 20, 2024

Faceți videoclipuri și fotografii în stil drone gratuit cu Google Earth Studio

Acțiune

Dacă sunteți materialist să capturați imagini cu drone din diferite locații din univers fără a fi cerinta să călătoriți pamantesc sau curat să operați o dronă, Teacher’s Tech a împărtășit o metodă unică pe orisicine s-ar a se cadea să o găsiți interesantă. Această tehnică vă a da să generați fără greutate înregistrări cu drone din orisice locație la etaj total, eliminând necesitatea de a deține o dronă sau de a fi actu-alitate în locația dorită folosind Google Earth Atelier.

Careva dintre cele mai remarcabile aspecte ale Google Earth Atelier este că este vacant neutil. Asupra diferenta de a poza tradițională cu drone, orisicine necesită frecvent echipamente și licențe scumpe, iest sarsam robust a da utilizatorilor să înregistreze videoclipuri și fotografii în rostire extins fără nicio investiție financiară. Înscrieți-vă pur și neincarcat la functie și veți compune intrare la o univers de posibilități creative pentru a vă îmbunătăți videoclipurile și animațiile.

Google Earth Atelier

Google Earth Atelier este un sarsam de schimbatura a jocului orisicine dă posibilitatea creatorilor de conținut, educatorilor și pasionaților să creeze videoclipuri uimitoare, de virtute profesională, orisicine simulează măreția uimitoare a filmărilor cu drone. Cu interfața sa ușor de utilizat și opțiunile extinse de particularizare, platou democratizează arta decorativa; arta decorativa cinematografiei aeriene, făcând-o accesibilă oricui are o cazna pentru expunere și dorința de a a pripi lumea dintr-o perspectivă unică.

Designul intuitiv al Google Earth Atelier facilitează accesul nou-veniților în procesul de facere a videoclipurilor. Opțiunea „Porneala rapidă” oferă un tur ghidat al platformei, ghidând utilizatorii prin pașii esențiali ai creării unui clip cu animații prestabilite. Această caracteristică este special de valoroasă pentru cei orisicine sunt începători în filma aeriană sau editarea terminal, deoarece îi ajută să se familiarizeze cu capacitățile și fluxul de unealta ale instrumentului.

CITIT  Nothing Phone 2a nu este revizuit (video)

Faceți fotografii și videoclipuri uimitoare în rostire drone

Iată și alte articole pe orisicine le puteți găsi de perierghie pe materie dronelor:

Odată ce v-ați aclimatizat cu elementele de bază, opțiuni de particularizare în Google Earth Atelier sunt capabil nelimitate. Aveți inspectare complet deasupra traseelor ​​de avant, altitudinilor și unghiurilor, permițându-vă să capturați dramaturgie perfectă pentru videoclipul dvs. Funcția de publicare în rodul-pamantului concret este remarcabilă, permițându-vă să previzualizați și să ajustați calea terminal din purtare. Iest unealta vă asigură că produsul dvs. deznodamant se aliniază ideal cu viziunea dvs. creativă, economisind rodul-pamantului și greutate în timp de post-producție.

Google Earth Atelier trece decinde de simplele mișcări ale camerei pentru a a propune o seama de funcții orisicine sporesc realismul și implicarea videoclipurilor dvs. Puteți setați ora din zi pentru a a pripi condițiile ideale de iluminare, lasator dacă țintiți la un răsărit naucitor sau un asfintire zguduitor. Ajustarea câmpului vizual vă a da să creați un pasiune de scufundare, atragând publicul în scenă.

Videoclipuri 3D panoramice

Includerea a cladiri 3D adaugă un culcus intregitor de adanc și realism videoclipurilor tale. Încorporând aceste structuri, puteți a zidi o reflectare mai autentică a mediului, făcând filmările dvs. aeriene să se simtă și mai convingătoare. Această atenție la detalii profila Google Earth Atelier de alte instrumente de facere terminal, permițându-vă să produceți conținut orisicine iese cu adevărat în evidență.

După ce ți-ai finalizat capodopera, Google Earth Atelier oferă opțiuni flexibile de ieșire pentru a se a i se vaji nevoilor tale. Puteți reproduce videoclipul ca un Fișier MP4, orisicine va fi expediere în mod bunicel la e-mailul dvs., cosita pentru partajare pe diverse platforme sau pentru publicare ulterioară în software-ul favorit. Instrumentul acceptă, de astfel, redarea de instantanee JPEG de înaltă virtute, perfecte pentru a a zidi imagini statice uimitoare orisicine să însoțească videoclipurile dvs. sau pentru a fi utilizate în alte proiecte.

CITIT  Avantaje și dezavantaje ale Claude 3 AI în comparație cu ChatGPT

Ajustarea rezoluțiilor terminal și multe altele

Pentru utilizatorii mai avansați, Google Earth Atelier oferă o gamă largă de setări pentru a-ți a aranja rezultatele. Puteți a adapta rezoluția terminal, raportul de infatisare și pierde de cadre pentru a indeplini diferite platforme și preferințe ale publicului. Iest etaj de inspectare asigură că videoclipurile dvs. arată cel mai interj, lasator dacă creați clipuri scurte pentru rețelele sociale sau conținut educațional mai mare pentru YouTube.

Careva dintre lucrurile grozave din-spre Google Earth este că nu se limitează cumva la zodie noastră; de astfel, vă a da explorați și capturați Lunatie și Marte. Această caracteristică a desface o univers de posibilități pentru comunicatorii de știință, educatori și cine este incantat pentru explorarea spațiului. Prin crearea videoclipurilor orisicine prezintă aceste corpuri cerești, vă puteți a reclama publicul într-un mod cu totul nou, stârnind curiozitatea și imaginația acestora.

Google Earth Atelier este un sarsam robust, neutil, orisicine a da oricui să creeze videoclipuri cu infatisare profesional, în rostire dronă. Cu interfața prietenoasă cu utilizatorul, opțiunile extinse de particularizare și funcțiile avansate, platou le a da creatorilor de conținut să spună povești convingătoare și să surprindă lumea dintr-o perspectivă aeriană unică. Nepasator dacă sunteți un librar terminal patit sau un începător neobisnuit, Google Earth Atelier vă oferă instrumentele de orisicine aveți cerinta pentru a vă a salva creativitatea și a incanta publicul.

Cele mai recente oferte de gadgeturi geeky

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasilea prin careva dintre aceste link-uri, intre Gadgets probabil câștiga un provizion de afiliat. Aflați din-spre protocol noastră de deconspirare.

CITIT  Samsung din nou în topul vânzărilor de smartphone-uri T1 2024

(eticheteToTranslate)Ghiduri

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe