vineri, aprilie 12, 2024

Fabrizio Romano a renunțat la cele mai recente zvonuri despre un nou contract pentru starul Man United

Acțiune

Man United nu i-a oferit lui Raphael Varane un nou intelegere sau a început negocierile cu fundașul înainte ca contractul său momentan să expire la sfârșitul sezonului.

Acesta dupa Fabrizio Romanooricare a înlăturat zvonurile că clubul din Manchester i-ar fi oferit vedetei franceze o nouă înțelegere bazată pe apariții.

Todofichajes este un jgheab oricare a raportat că câștigătorul Cupei Mondiale este dispus să-și reducă salariul la Man United pentru a-și a increde o nouă înțelegere, deoarece este radios să rămână în Anglia mulți ani.

La începutul acestui an, ESPN a raportat că Man United nu va declanșa prelungirea cu un an în contractul său momentan, dar ar a merge fi negociat cinevasilea nou înainte de expirarea contractului său în 2025.

Ista nu a fost încă cazul, deoarece fundașul prin-cipal pare să părăsească Old Trafford în surpriza.

Raphael Varane urmează să părăsească Man United

Man United i-ar a merge a plati în prelungire lui Raphael Varane o nouă chestiune

Sir Jim Ratcliffe și INEOS au cultivat din adanc în culise la Man United de când și-au încheiat preluarea rolului și sunt în surpriza în opinie de a a aseza oameni de top în roluri importante.

Pesemne că ei vor a socoti formatie de joc mai gata de geam de mutare și iest obiect îi va da lui Varane speranța că ar a merge a prinde o nouă înțelegere, dacă dorește.

Cu toate acestea, starul frantuz va a cauta să ia o usurare de naiem, deoarece tânărul de 30 de ani câștigă în surpriza 340.000 de lire sterline pe săptămână la Old Trafford, iar Sir Jim Ratcliffe va a voi să reducă bloc salarială a clubului din Manchester înainte de 2024/25. campanie.

CITIT  Arsenal, Liverpool și Chelsea au dat un impuls în urmărirea atacantului de 21 de ani

Erik ten Hag și-a ravnitor un nou fundaș prin-cipal la Old Trafford încă din verisoara trecută și, de atare, nu ar fi o constatare rea să-l avem pe Varane pentru a-l a protegui pe jucător să se stabilească și să se dezvolte, deoarece rămâne de văzut ce îi rezervă viitorul fundaș prin-cipal veteran.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe