Thursday, May 23, 2024

EZVIZ lansează noua cameră de securitate EL3

Acțiune

EZVIZ a lansat cea mai recentă cameră de secu din Marea Britanie, EZVIZ EL3 Imaginează-te relaxându-te în curtea ta, bucurându-te de o seară caldă de vară cu prietenii și familia. Pe măsură ce soarele a disparea și întunericul începe să se strecoare, nu musai să vă faceți ingriji dacă căutați întrerupătoare de lumină sau compromiteți securitatea casei dvs. Cu camera de culcare de secu inteligentă EL3 cu lumină, vă puteți ilumina fără osteneala regiune exterioară, în etate ce urmăriți cu atenție proprietatea dumneavoastră. Cest mestesug innoitor combină exceptional funcționalitatea unei camere de secu cu confortul unei lumini de iconostas reglabile, oferindu-vă o soluție cu două scopuri pentru gemma dumneavoastră.

Detectare și alerte bazate pe inteligență artificială: fiți documentat și protejați

Camara de secu inteligentă EL3 cu lumină a se transporta securitatea casei tale la următorul stadiu cu capabilitățile mijloc avansate de detectare bazate pe inteligență artificială. Pe măsură ce vă desfășurați experienta zilnică, iest mestesug ager vă monitorizează în mod etern proprietatea, detectându-vă și alertându-vă instinctiv inspre fiecare persoană sau mijloc de transport în mișcare în zonele dvs. desemnate. Indolent dacă sunteți acasă sau plecați, puteți a purta liniște sufletească știind că camera de culcare dvs. veghează cu prudent inspre spațiului dvs. Cu tehnologia sa de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, EL3 adaugă un stadiu intregitor de secu, ajutându-vă să urmăriți oricine vine și pleacă de la proprietatea dumneavoastră.

Imagini vizuale clare și imbracare personalizabilă

Când vine dialog de securitatea casei, este esential să aveți imagini clare și detaliate. Camara de secu inteligentă EL3 cu lumină oferă o rezoluție terminal 2K uimitoare, asigurându-vă că puteți pedepsi fiesce amanunt al zonei dvs. exterioare cu o deslusire excepțională. Indolent dacă vă monitorizați curtea din față, curtea din spatar sau fundatura, veți a purta o aparitie clară și cuprinzătoare a împrejurimilor. Capul circular al camerei și suportul pliabil fizic vă permit să vă personalizați acoperirea, minimizând punctele mortalitate și optimizând configurația de secu pentru a se a pasali nevoilor dumneavoastră specifice.

EVIZ EL3

Caracteristici de aparitie nocturnă și depresiune: protecție non-stop

Securitatea casei tale nu ar a se cadea să fie compromisă conj pentru că soarele a disparea. Camara de secu inteligentă EL3 cu lumină este echipată cu aparitie pe etate de negura invar și spoturi încorporate, permițându-vă să vedeți evident raspicat și în condiții de lumină scăzută. Indolent dacă verificați un tumult problematic în miezul nopții sau pur și neamestecat doriți să vă asigurați că regiune exterioară este corect iluminată, această cameră vă oferă imbracare. În cazul unui intrus nepoftit, sirena de 92 decibeli și dispozitivul de depresiune cu lumină intermitentă a EL3 pot a proteja la prevenirea potențialelor amenințări, oferindu-vă un culcus intregitor de protecție și liniște sufletească.

Conectivitate perfectă și opțiuni de depozitare fiabile

Cu Camara de secu inteligentă EL3 cu lumină, vă puteți avea de o relatie stabilă și fluidă datorită capabilităților mijloc Wi-Fi 6. Indolent dacă optați pentru clica de 2,4 GHz sau 5 GHz, vă puteți aștepta la o transmisie de date fiabilă și eficientă, asigurându-vă că primiți alerte în etate efectiv și că puteți accesa fluxul live al camerei dvs. fără întrerupere. Camara oferă, de intocmai, opțiuni flexibile de depozitare, inclusiv depozitare locală pe ceata microSD (până la 512 GB) și un subscriere opțional EZVIZ CloudPlay pentru depozitare criptată în cloud. Cu tehnologia de compresie terminal H.265, vă puteți imbunatati spațiul de depozitare fără a a periclita calitatea terminal.

EVIZ EL3

Extindeți-vă ecosistemul Smart Home

Pe măsură ce explorați posibilitățile securității casei inteligente, luați în considerare valoare absoluta în fiecine Camara de secu inteligentă EL3 cu lumină se eventual ingloba cu alte dispozitive pentru a fauri un regim de secu cuprinzător și tolerabil. Combină-l cu sonerii inteligente, camere interioare și încuietori inteligente pentru a obține verificare exhaustiv inspre siguranței casei tale. Cu capacitatea de a gestiona totul de pe smartphone sau tabletă, vă puteți monitoriza proprietatea, puteți prii alerte și puteți lua măsuri ori de câte ori este util. Pe măsură ce tehnologia casei inteligente continuă să evolueze, oportunitățile de a îmbunătăți securitatea și confortul casei tale sunt utilitar nelimitate.

Informatie EVIZ

Cele mai recente oferte de gadgeturi intre

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasilea prin oarecare dintre aceste link-uri, intre Gadgets eventual câștiga un provizion de afiliat. Aflați inspre ceremonie noastră de destainuire.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe