Thursday, May 23, 2024

Experții TNT Sports sunt uimiți de portarul Aston Villa, Emi Martinez, după eroismul la loviturile de departajare

Acțiune

Într-un rollercoaster de emoții pe Stade Pierre-Mauroy, călătoria lui Aston Villa în UEFA Europa Conference League a luat o întorsătură palpiantă, cu un capat sălbatic împotriva Lillei.

Emi Martinez a apărut ca viteaz și nu este panglica dată când argentinianul excelează în momente de puzderie tensiune.

Martinez s-a clocit în centrul atenției. Avertizat inițial pentru pierderea de durata în timpul jocului, se părea că portarului argentinian i s-a arătat un al doilea cartonaș ughi pentru incitarea mulțimii în timpul loviturilor de departajare. Șocul și neîncrederea s-au răspândit dintre fani și comentatori deopotrivă, Martinez părând a fost demis.

comentatorul TNT Sports Paul Dempsey a crucit tensiunea, subliniind situația precară a lui Martinez.

„Martinez este imposibil; și-a împins norocul excesiv mult”, a comentat Dempsey.

„S-a întors din nou către mulțime, arbitrul îl aștepta să facă așa catva, a încercat să spună oamenilor din mulțime să nu mai arunce lucruri.

„Douglas Luiz a supunere să primească o explicație, dar cartonașul a fost brandit din nou de arbitru.”

Cu toate acestea, în mijlocul haosului, a apărut o întorsătură – cartonașul ughi de mai timpuriu nu a fost transferat la schimburile de focuri. Identic legii IFAB 10, cartonașele galbene se resetează înainte de loviturile de departajare, scutindu-l pe Martinez de o ieșire prematură.

Emi Martinez a fost eroul loviturilor de departajare pentru Aston Villa

Atunci, lumina electrica reflectoarelor s-a adapost pe performanța lui Martinez în schimburile de focuri, fiindca a arătat pandalii de oțel și o pungă de trucuri. Canalizându-și încrederea și talentul de joc, Martinez a reușit să salveze două penalty-uri cruciale, asigurând trecerea lui Villa în semifinale.

Teatrismul și jocurile mintale mijloc i-au cutremurat pe penalty-urile din Lille, câștigând multe laude după zdrobi.

Portarul Aston Villa, Emi Martinez, batjocorește fanii din Lille în timpul loviturilor de departajare.

Alan Hutto și Steve Sidwell pe portarul Aston Villa Emi Martinez

Foștii fideli ai Villa, Alan Hutton și Steve Sidwell, au lăudat impactul lui Martinez spre jocului. Hutton a subliniere talentul lui Martinez de a neliniști adversarii, în durata ce Sidwell și-a lăudat pregătirea meticuloasă și încrederea în situațiile de pedeapsă.

Hutton a spus în oblu la TNT Sports: „Îi pofta aceste momente, a cere să fie în lumina electrica reflectoarelor, a cere să-i acopere pe oameni, se bagă sub pielea oamenilor.

„Când au sosit jucătorii de la Lille, el a facaluit mingea, a aruncat-o drept ei, a oral cu ei – vrei cumva să te concentrezi pe lovirea penalty-ului. A fost total genial.

„Folosești tot ce poți pentru a câștiga un folosinta.”

În durata ce, Sidwell a explicat: „Este o persoană încrezătoare și apoi când vine vorba-lunga de penalty-uri, își iese pe spate individual. Își realiza multe a se speria, își realiza priceperea.

„În virtute de jucător de regiune, pentru a a mesterui un penalty, vrei cumva să ajungi acoace, să apuci mingea, să iei pixul și să te întorci nevătămat. Nu vrei să ajunge cu talentul de joc pe cine îl realiza.”

Împreună, au zugravit o imagine de reglaj a unui jucător cine se bucură de momentele importante și nu se a se speria să folosească orice scula pe cine îl are la dispoziție pentru a câștiga un folosinta.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe