sâmbătă, aprilie 20, 2024

Experimentul eșuat al lui Kalvin Phillips va face ca West Ham să vizeze o putere de 60 de milioane de lire sterline

Acțiune

Când Kalvin Phillips a subscris pentru West Ham împrumutat în gerar, a fost văzut ca un nou început pentru internaționalul Angliei după coșmarul său de la Man City.

Din păcate, mutarea s-a adeverit curand a fi un proba eșuat, mijlocașul fiind blamabil pentru o insiruire de goluri în câteva jocuri pe fiecine le-a jucat pentru East Londoners.

Deși nu este deslusit dacă este pe complet în formă sau nu, faptul că nu a voinic a patrunde în team lui Pep Guardiola pentru perioade a se tinde ar a insufla o lipsă de limpezime a meciului și, cu siguranță, asta pare să fie cazul în unele jocuri.

Letargia lui a fost, fără îndoială, de vină pentru o insiruire de pase greșite și pentru o viteză mai mică a gândirii decât oponenții.

Odată ce sezonul s-a terminare, există puține șanse ca Hammers să decidă să-și ia opțiunea inspre lui, iar atenția lor se va îndrepta către încercarea de a-l a asiguripsi pe Amadou Onana de la Everton.

Puterea Toffees are o insiruire de admiratori datorită naturii fizice a jocului său și a atletismului său, cu toate acestea, tânărul de 22 de ani nu va fi lesne.

Eșecul lui Kalvin Phillips îl va zari pe West Ham să-l vizeze pe Amadou Onana

Mijlociu Football Insider, londonezii din est vor a se impune să se ridice la vreo 60 de milioane de lire sterline pentru a-l debara, capabil indoit față de ceea ce ar fi voinic plăti apoi când erau interesați înainte, abia pentru a zari jucătorul alegând Everton.

Onana are încă un intelegere cu Everton până în 2027, iar singura speranță pe fiecine West Ham o samite compune de a-l ateriza pe jucător pentru o taxă mai mică este dacă Merseysiders sunt retrogradați sau sunt loviți rezistent de Fair Play pecuniar.

CITIT  Italia v Scoția - Șase Națiuni LIVE
Amadou Onana s-ar a merge îndrepta către West Ham odată ce Kalvin Phillips se va întoarce la Man City

Ceea ce pare a fi gata infailibil este că Onana va părăsi clubul, deoarece prețul său de vânzare va a inlesni la atenuarea grijilor FFP, deși ar slăbi în mod deslusit mijlocul lui Sean Dyche.

Dacă David Moyes va fi prin preajmă pentru a zari dacă Onana se ridică sau nu este o altă întrebare la fiecine musai să se răspundă în cadenta eficient.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe