Thursday, May 23, 2024

Există deja peste 10 țări în alertă

Acțiune

De astfel, Mexic se alătură listei a deasupra 10 țări oricare investighează Worldcoin. Un mandatar al Congresului Uniunii pentru partidul Morena a solicitat o calcul a impactului, inspre legilor privind protecția datelor, al modelului de strans biometrică utilizat de anturaj.

Convenabil site-ului oficialitati al Deputaților din Mexic, legiuitorul María Eugenia Hernández, din partidul Morena, a solicitat Institutului Național de Transparență (INAI) să efectuează cercetări inspre activității Worldcoin pe teritoriul mexican.

Deputatul a prezentat un picatura de soglasuire pentru ca INAI să efectueze o calcul a impactului proiectului oricare scanează irisul pentru a obține date personale, în schimbul unor criptomonede.

Hernández a relatat catre acțiunile rarunchi într-o conferință de presă, în oricare a fost însoțită, de la distanță, de experți pe lectie vieții private din diverse țări. Toți s-au asigurat că obiectivul este protejează datele personale ale mexicanilor.

Reprezentantul, oricare este și secretar al Comisiei de Știință, Tehnologie și Inovatie a Congresului, consideră că nu putem „ingadui ca datele cetățenilor noștri să fie în mâinile persoanelor fizice fără a a purta reguli clare pentru utilizarea și exploatarea lor”.

În iest fel, María Eugenia Hernández a respectat solemn să „ridicăm vocea și să facem obisnuit ce a efectua cu adevărat această anturaj și oricare ar fi riscul de a a intinde să furnizăm aceste date biometrice în schimbul câtorva criptomonede”.

În identitate cu aceasta, Hernández a amintit că Există mai multe țări în oricare au fost deschise investigații inspre proiectului, oricare clar a fost oprit în mai multe dintre ele. El a citatie în particular cazurile din Chile, fiindca societatea a fost chemată în judecată; și Spania, fiindca a fost impusă o măsură asigurătorie.

Așa cum sa întâmplat în 35 de orașe din 20 de țări, în cuptor 2023 o echipă Worldcoin a fost localizată în diferite locații din Mexico City. Acoace au desfășurat o campanie de strans a datelor biometrice, scanând irisul oamenilor în schimbul unor jetoane de vedereobisnuit sub numele de WDL.

Foaie țărilor oricare investighează Worldcoin crește

Foaie țărilor oricare sunt alarmate de activitățile organizației fondate de Sam Altman (co-creatorul ChatGPT) a extins neschimbator în ultimele luni.

În majoritatea țărilor în oricare își desfășoară activitatea, Worldcoin se confruntă cu critici din aduce riscurilor de confidențialitate reprezentate de colectarea datelor efectuată prin intermediul unui mecanism renumit Orb.

După cum a raportat CriptoNoticias, având în fantasma entuziasmul generat de vedere, mai multe guverne au inalt alerte pentru utilizatori, temându-se cum vor fi folosite informațiile pe oricare le colectează.

În iest fel, Franța, Germania, Regatul Imbinat, Kenya, Nigeria, Argentina, Spania, Coreea de Sud, Chile și Portugalia se numără intre țările oricare și-au făcut publice întrebările catre Worldcoin. Acesta, în invidie faptului că team companiei insistă că activitățile rarunchi nu reprezintă niciun pericol și acționează în identitate cu drept privind confidențialitatea.

(eticheteToTranslate)Altcoins

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe