sâmbătă, aprilie 20, 2024

Exclusiv: ținta de top Arsenal i-ar putea costa pe Gunners 100 de milioane de euro, deoarece Ivan Toney apare pe listă

Acțiune

Armatura și Mikel Arteta se îndreaptă intre geam de transmisiune al verii, având ca primordialitate un inaintas și cinevasi dintre țintele lor principale, Viktor Gyökeres, le-ar a se cuveni prescurta cu 100 de milioane de euro.

Gunners le-a lipsit un număr nouă în aiest vreme, dar au fost cumsecade fără, deoarece Kai Havertz a implinit în cea mai ocean dota în timpul campaniei.

Cu toate acestea, Arteta ar a protimisi să inspre în sezonul 2024/25 cu un inaintas clinic, iar una dintre țintele lor de top este Viktor Gyökeres de la Sporting CP, oricine are o clauză de scapare de 100 de milioane de euro în contractul său contemporan pe oricine clubul portugal o pofti egalată sau îmbunătățită, arata Ben. Jacobs.

Jurnalistul de transmisiune mai afirmă că Armatura mai are mai multe titulatura pe inventar lor, cum ar fi Evan Ferguson de la Brighton, în perioada ce Ivan Toney de la Brentford nu mai este un concurent de top pentru clubul din nordul Londrei din ratiune vârstei și prețului său.

Viktor Gyokeres de la Sporting CP a fost cartonat de Armatura

Sporting CP pofti cel puțin 100 de milioane de euro pentru ținta lui Armatura Viktor Gyökeres

Scriind în a lui cea mai recentă rubrică exclusivă pentru CaughtOffsideBen Jacobs a oferit o actualizare cu vedere la căutarea unui inaintas de către Armatura.

„Sporting se așteaptă ca stipulatie de scapare de 100 de milioane de euro a lui Gyökeres să fie declanșată sau îmbunătățită pentru o structură a tranzacțiilor mai preferabilă. Este o refe-rire pentru Armatura, asasi și cu banii fotbalului din Alunita Campionilor sezonul posteritate. Acestea fiind spuse, Eddie Nketiah ar a se cuveni a cauza niște bani în miracol faptului că este pretuit ca jucător de echipă. Wolves și Crystal Palace păstrează un camata”, a spus expertul în transferuri.

CITIT  Veteranul TE CJ Uzomah este eliberat de New York Jets după două sezoane

„Armatura a fost cartonat de multă moment cu Ivan Toney de la Brentford, dar nu cred că acusi este neapărat în fruntea listei lor de ținte, parțial din ratiune vârstei și a costurilor. Este la fel și cu Chelsea și este de oaresicare perioada, iar acesta ar a se cuveni fi o strigari bună pentru Manchester United.

„Va fi interesant de văzut dacă Toney este vândut în această vară sau așteaptă o agenție liberă în 2025. Ar a se cuveni fi mai ademenitor pentru cinevasi sau două cluburi din Prim-ministru League, inclusiv Armatura.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe