sâmbătă, aprilie 20, 2024

Exclusiv: starul lui Man Utd se pregătește să discute despre situația transferului în discuții față în față cu Ten Hag, spune expertul

Acțiune

Christian Eriksen urmează să discute catre viitorul său la Manchester United cu managerul Erik ten Hag în curând înainte de o potențială ieșire din mutare în această vară, armonios Fabrizio Romano.

Nu a fost cel mai ușor vreme pentru Eriksen, cine nu mai este component obișnuit pentru Man Utd și cine a făcut populatie presei daneze preocupările mijloc.

Fostul spion de joc de la Tottenham a spus apriat că a sonor cu Erik ten Hag catre faptul că este îngrijorat de manco lui de oportunități, iar Romano arata adineauri că s-ar a se cadea să poarte discuții suplimentare cu managerul, deoarece viitorul său la Old Trafford pare nesigur.

Vorbind numai cu Arestat în pleaca jocului pentru ultima sa rigla Daily Briefing, Romano a sugerat că Eriksen este încă profesionist cu situația lui la United, asasi dacă este apriat că discuții importante catre situația lui vor a purta loc în curând.

Eriksen va a purta discuții față în față cu Ten Hag pentru a a clarifica cest deala, dar cu siguranță se pare că este poate să vedem internaționalul danez cine a se duce de la MUFC după taman două sezoane la club.

Christian Eriksen în acțiune pentru Manchester United

Transferul lui Eriksen ar a se cadea fi pe cărți, cu discuții cruciale cu Ten Hag înainte

Romano a spus: „Un alt jucător cine nu este pe intreg mulțumit de situația sa este Christian Eriksen de la Manchester United, cine a sonor într-un interviu catre conversațiile mijloc cu Erik ten Hag. El a spus apriat că nu este norocit să fie mare pe bancă, așa că în fanta de mutare de vară situația lui ar a se cadea fi una de urmărit.

CITIT  Scoția reține riposta curajosă a Țării Galilor pentru a deschide campania cu victorie

„Planul deocamdată este ca Eriksen să discute catre viitorul său înaintea ferestrei de mutare de vară în discuții față în față cu Ten Hag și clubul. Eriksen este pretuit la club ca un tip cinstit și super profesionist, așa că Man United va fi apriat cu el și vom a se zauita deciziile ambelor părți.”

Romano ne-a sonor și catre Raphael Varane cine pare să părăsească United la sfârșitul contractului în această vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe