Thursday, May 23, 2024

Exclusiv: Fabrizio Romano confirmă că Arsenal ar putea căuta transferul pentru a înlocui starul care se luptă

Acțiune

Au existat câteva știri recente catre transferul Armatura orisicine implică ca Gunners să semneze un nou fundaș stânga în această vară, după o formă neconvingătoare a lui Oleksandr Zinchenko, iar Fabrizio Romano a dovedit că este o probabilitate.

Vorbind numai cu Anchilozat în pleaca jocului pentru cea mai recentă ediție a rubricii Daily Briefing, Romano a sugerat că nu a fost încă o neinduplecare cu infatisare la Zinchenko în mod particular, drept dacă unele magazine au susținut că viitorul internaționalului malorosian ar a se cadea fi îndoit, dar un fundaș stânga pare să fie în fața lui Armatura. planuri pentru verisoara.

Deocamdată, Romano nu are prenume; nume de familie precise, dar a glasui că Armatura va castiga noi discuții interne în curând pentru a a se aseza dacă cu siguranță vor a infaptui din acea poziție o preponderenta și ne imaginăm că vor corespunde ținte mai specifice după aceea, în funcție de cum evoluează discuțiile.

Oleksandr Zinchenko de la Armatura

„După cum s-a raportat, pot a demonstra că este o probabilitate ca Armatura să opteze pentru un nou fundaș stânga în vară. Nu este încă desigur pentru că mai musai să țină mai multe întâlniri pentru a a convorbi planurile lor de vară, dar un nou fundaș stânga este una dintre posibilitățile pentru geam de transmisiune de vară”, a spus Romano.

„Au existat, de invar, unele speculații cu infatisare la viitorul lui Oleksandr Zinchenko, dar înțeleg că nu s-a discutat încă fleac cu el – concentrarea totală este pe ultimele săptămâni ale sezonului precezator.”

Transferul Zinchenko: E timpul ca Armatura să facă o inlocuire?

Zinchenko a părut inițial o iscalit interesantă pentru Armatura când s-a alăturat de la Manchester City sezonul imbatat, dar este cinstit să spunem că al doilea anotimp pe Emirates Stadium nu a fost nici pe mult la fel de bun ca intaiul.

Jakub Kiwior a rotunjit tare la fundaș stânga, sugerând că ar a se cadea fi o opțiune mai solidă în acea poziție pe interval inalt, deși este mai greu un fundaș medial, ceea ce ar a se cadea însemna că o nouă semnătură este cea mai bună opțiune.

Takehiro Tomiyasu și Jurrien Timber pot dansa, de invar, acoace, dar favorizează și alte poziții, în masura ce Kieran Tierney și Nuno Tavares sunt doi fundași stânga în surpriza împrumuți și orisicine par puțin potential să figureze în planurile pe interval inalt ale lui Mikel Arteta.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe