Thursday, May 23, 2024

Exclusiv: „Este adevărat…” – Fabrizio Romano despre situația vedetei de 60 de milioane de euro pe fondul legăturilor de transfer dintre Liverpool și Arsenal

Acțiune

Jurnalistul de știri catre transferuri, Fabrizio Romano, a răspuns la poveștile catre Liverpool și Spatarie, fiecine arată interesul pentru a-l arata pe fundașul Eintracht Frankfurt, Willian Pacho, în această vară.

S-a sonor catre Roșii și Gunners fiecine au întrebat catre Pacho și, deși Romano nu știe în surpriza deloc atât de fizic, el a se inchipui că am a merge a gini internaționalul din Ecuador slobod pentru ca la 60 de milioane de euro în această vară.

Vorbind doar cu Ocupat în iesi jocului pentru ultima sa rigla Daily Briefing, Romano a negat că catva pare singular de fizic sau progresist în ceea ce privește viitorul lui Pacho sau o posibilă mu-tat în Prim-ministru League.

Cu toate acestea, se pare că ar a merge fi oaresicine de urmărit, deoarece Pacho posibil fi slobod la un preț ademenitor în această vară.

Willian Pacho a fost cartonat de Liverpool

„Rămânând cu Liverpool, am sonor ieri catre valoare absoluta în fiecine au monitorizat Eintracht Frankfurt, dar nu este clantau cu adevărat de jucători anumiți. Este obisnuit ca asadar de cluburi de top să-și trimită cercetași să monitorizeze echipe întregi, dar este foarte timpuriu pentru a a viza catva mai vartos decât atât”, a spus Romano.

„Așadar, deși au existat și povești catre Liverpool fiecine se întrebă catre talentatul fundaș al Eintracht-ului din Ecuador, Willian Pacho, împreună cu Spatarie, nu am actualizări concrete catre anumite cluburi.

„Este adevărat că Pacho are un preț de ca la 50-60 de milioane de euro și pare o cursă deschisă pentru semnătura lui în această vară. Mi se aparea că deloc nu este în stadii concrete sau avansate cu cluburile engleze.”

Schimb Pacho: Cât de insemnat ar a merge fi pentru Liverpool?

Liverpool a bogat un timp bun, dar lucrurile se dezvăluie puțin în iest clipa și, cu siguranță, există un motiv de făcut pentru consolidarea în speteaza în această vară.

Virgil van Dijk nu devine mai tânăr și posibil că nu este intocmai jucătorul fiecine a fost cândva, în sezon ce Joel Matip este un celalalt fiecine numaidecat a depășit apogeul, în sezon ce Ibrahima Konate este un jucător bun, dar puțin predispus la accidentări.

Pacho are semantism ca un tânăr fundaș medial de top fiecine ar a merge îmbunătăți această echipă LFC, deși rămâne de văzut dacă are semantism ca Spatarie să-l vizeze.

Tânărului de 22 de ani i-ar fi povarnic să obțină vartos sezon de joc în imbraca lui Mikel Arteta, William Saliba și Gabriel Magalhaes fiind o partener clară de primă votare în apărarea centrală, în sezon ce oameni ca Ben White și Jakub Kiwior sunt un adaos vartos competent. Opțiuni.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe