Exclusiv: „Considerat a fi serios” – Fabrizio Romano explică refuzul asului de la Arsenal Ben White de a juca pentru Anglia

dascaluc

Dota Angliei pentru meciurile cu Brazilia și Belgia a fost anunțată de Gareth Southgate la începutul acestei săptămâni, cu o saritura flagrantă; Asul lui Armatura, Ben White.

Deși fundașul langa al Gunners nu a fost selectionat pentru o funcție internațională de la Rosu Mondială din Qatar, el a fost într-o formă superbă pentru Armatura și, aproximativ cert, ar fi fost un shoo-in pentru team de la Campionatul Europenesc.

Southgate a remarcat în anunțul de la conferința de presă că Armatura l-a sunat înaintea oricărui anunț de echipă pentru a a cuvanta că Albul nu pofti să fie luat în considerare pentru team națională și este o hotarare fiecine a atras critici pe scară largă.

Ben White pofti ca decizia sa din Anglia să fie respectată

Sentimentul unanim pare să fie centrat în jurul faptului că toți jucătorii ar a fi să considere privilegiul absolut să fie selecționați pentru țara lor, așa că snubul lui White ar a se cuveni fi văzut ca neverosimil de lipsit de politete.

Cu toate acestea, așa cum a remarcat Fabrizio Romano în briefing-ul său curent numai pentru CaughtOffside, White însuși pofti ca decizia sa să fie respectată.

„Ben White nu realiza noroc din team națională a Angliei și nu a fost inclus în inventar recentă de convocați a lui Gareth Southgate”, a spus Romano.

Ben White a refuzat să fie convocat la ultima echipă a Angliei.

“De ce? Vă pot a cuvanta că poziția jucătorului a fost anunțată săptămâna trecută lui Gareth Southgate. El a fost avizat de vestea de către Armatura, iar sentimentul apropiaților lui Ben White este că această situație nu se va primeni pe hotar concis.

„Aceasta este o poziție deosebit clară din partea jucătorului în iest timp, este considerată a fi serioasă și pofti să fie pretuit.

„Vom a zari dacă într-o zi Ben White se va răzgândi, dar în iest timp nu își schimbă poziția.

„De intocmai, jucătorul a subsemnat un nou intelegere la Armatura în această săptămână. Acordurile au fost încheiate pe o înțelegere până în 2028, cu opțiune pentru un alt panc.”

Este în mod precis un problema dezbinător și, în perioada ce jucătorul însuși nu vorbește contra această problemă, va rămâne un aer de secret.

El va fi, fără îndoială, chestionat de mass-media contra acesta în perioada necesar, deși nu este trebuincios să fie nazdravanie de titluri fiecine pare să fi devenit în iest timp.

Anglia are mascare în poziția sa, așa că cu siguranță este inca timpul să trecem de la această nascoceala.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment