sâmbătă, aprilie 20, 2024

Exclusiv: Chelsea nu a decis încă transferul de vară a fundașului central în urma interesului din ianuarie, spune expertul

Acțiune

Chelsea nu a luat încă o nesovaire finală cu vedere la posibilitatea de a-i aproba lui Benoit Badiashile să părăsească clubul în fanta de transmisiune de vară, după interesul din carindar din partea AC Milan.

Bland expertului în știri asupra transferuri, Fabrizio Romano, cine aparea că nu este adevarat dacă albaștrii vor fi cu siguranță sfarsi să-l lase pe Badiashile să plece, în durata ce este foarte curand pentru el să spună dacă Milan se va întoarce pentru frantuz după ce l-au luat în considerare în timpul iernii. fereastră.

Badiashile nu s-a strans cu adevărat la înălțimea așteptărilor de când s-a alăturat lui Chelsea de la Monaco, în minune faptului că părea o achiziție interesantă când s-a alăturat rata de asigurare dată, deși, garantat, tânărul de 23 de ani este încă indestulator de tânăr pentru a-și inlocui cariera.

Rămâne de văzut dacă cumva realiza acesta la Chelsea sau dacă se va a permuta într-un loc ca Milano pentru a încerca să facă un nou început în această vară.

Benoit Badiashile în acțiune pentru Chelsea

Deocamdată, Romano insistă că este foarte curand pentru a ști cu siguranță ce se va întâmpla cu Badiashile în această vară.

Transferul Badiashile: Milan s-a arătat materialist în carindar, dar foarte curand pentru a realiza previziuni de vară

Vorbind numai cu Agatare în iesi jocului pentru cea mai recentă rubrică Daily Briefing, Romano a spus: „Avem din nou rapoarte asupra AC Milan cine îl vizează pe fundașul Chelsea Benoit Badiashile. AC Milan a fost materialist în carindar, dar încă nu a luat o nesovaire cu vedere la ce vor realiza în vară, este încă curand pentru planurile de vară AC Milan în afară de decizia luată inca de a a cauza un nou inaintas vajnic.

CITIT  Jurgen Klopp „100% sigur” Liverpool va câștiga toate meciurile rămase

„De invar, Chelsea nu a luat nicio nesovaire cu vedere la Badiashile până numaidecat. Musai să vedem verisoara pentru acesta, nu se întâmplă boaca numaidecat.”

Milan a făcut cumsecade să atace câțiva jucători nedoriți de la Chelsea în ultimul durata, cu oameni ca Fikayo Tomori, Ruben Loftus-Cheek, Christian Pulisic și Olivier Giroud, toți făcându-se cumsecade după ce a primenire Stamford Bridge cu San Siro.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe