sâmbătă, aprilie 20, 2024

Exclusiv: Barcelona își îndepărtează atenția de la copilul minune brazilian

Acțiune

Verisoara aceasta va fi încă una importantă pentru Barcelona.

Având în vazut că Xavi se așteaptă să părăsească locul managerial, președintele Joan Laporta și directorul sportsman, Deco, nu brusc că vor a urma să asigure o anumită evoluție a echipei, ci să prioritizeze angajarea unui nou manager.

Cesta din urmă ar a se cadea a repartiza verice semnături oricine vor a voi să înțeleagă ce tip de plan va prelucra Luntre în sezonul viitorime.

Ar a se cadea a repartiza și jucătorii actuali, oricine probabil s-au simțit comod sub regimul lui Xavi.

Messiinho nu va fi subsemnat de Barcelona

În verice caz, un jucător oricine indata pare puțin plauzibil să fie subsemnat de club este copilul uluire brazilian, Estevao Willian alias Messiinho.

Propriu lui Fabrizio Romano, există un prilej convingător pentru oricine jucătorul nu se va îndrepta către Catalonia înainte de campania 2024/25.

„Veștia că Luntre părăsește pericol pentru Estevao Willian alias Messiinho nu este catre retragerea clubului”, a spus el pentru CaughtOffside pentru Daily Briefing.

„Jucătorul are o clauză de slobozire de 60 de milioane de euro, iar Luntre nu intenționează să investească această sumă de bani în această poziție în iest clipita.

„Au irosit inca bani extinde pe Vitor Roque, așa că nu este o protie să mergi pentru Messiinho.

„Chelsea și PSG îl monitorizează de indelung curs.”

Dacă clubul ar fi puternic ateriza jucătorul, cu siguranță ar fi văzut o nouă creștere a interesului în clubul din țara sud-americană.

Dani Alves și Neymar la Barcelona

Brazilia a marfa o numar lungă de jucători oricine au chivernisit la Luntre, inclusiv Romario, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho și Neymar.

CITIT  Liverpool și Manchester United se mută de vară pentru Bayer Leverkusen Star

La vârsta de 16 ani, este infatuat curs pentru ca Mesinho să-și adauge numele pe acea listă ilustră și s-ar a se cadea ca sorete 12 luni Barcelona să fie într-o poziție indelung mai bună din picatura de vazut banesc și să poată cresta înțelegerea. .

Până apoi, clubul va a urma să se descurce cu jucătorii pe oricine îi are inca in situ, prep și cu ceilalți oricine erau inca plănuiți să fie vânduți sau aduși.

Ceea ce este interesant de remarcat este că campania 2023/24 va fi plauzibil văzută ca una slabă pentru club și, totuși, ei rămân pe locul doi în clasamentul spaniolesc, cu șanse exterioare de a obține titlul dacă pot învinge Aievea Madrid și Rezultatele merg pentru ei în ultima bucata a sezonului.

Ei sunt încă în Alunita Campionilor și la momentul scrierii acestei scrieri și, deși sunt oarecine dintre cei din afară din ultimele opt echipe, s-au întâmplat lucruri mai ciudate.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe