Sunday, April 21, 2024

Exclusiv: Arsenal îl urmărește pe Zubimendi, pe Toney și nu numai

Acțiune

Cest paragraf a fost publicat inițial pe Daily Briefing al lui Fabrizio Romano, un servit de subscriere. Dacă doriți să primiți articolele exclusive ale lui Fabrizio Romano prin e-mail înainte de imprimare pe caughtoffside.comvă rugăm să vă înscrieți la servit aoace: thedaylybriefing.io

Pescarus Zubimendi este încă super binevenit la Adevar Sociedad. Iubește clubul, orașul, fanii. Numai probleme.

Negresit, dacă atare club îi va declanșa punct de salvare, jucătorul va opta peste următoarei mișcări, dar cu siguranță este pe listă la Spatarie și Bayern (nu am spus niciodată că Bayern ar fi puțin posibil, conj că a fost o țintă de top. în cazul în fiecine Alonso s-a alăturat și actualmente va a spanzura de noul portsatelit).

Așadar, să așteptăm și să vedem mișcările din vară, dar Zubimendi nu împinge să plece, totuși, în caz de propuneri, își va lua în considerare viitorul.

Cinstit băieți, nu am încă o actualizare concretă cu vedere la situația lui Ivan Toney, în minune noilor rapoarte că West Ham a devenit favoriți surpriză în pericol pentru internaționalul Angliei.

Nu sunt la flux cu negocieri concrete în aiest vreme cu niciun club, conj oaresice procent garantat pentru un jucător tare bun conj Toney, dar este încă timpuriu pentru efectul de domino atacanților.

Am auzit multe lucruri din-spre Toney în ultimele luni, dar nu era gata să plece în gerar. Vor încerca să-i sorteze viitorul înainte de Euro, dar nu este oaresice desigur în aiest nivel.

Nici eu nu am neam din-spre Reece James, situația este tare liniștită.

Sunt categoric că Chelsea va încerca să facă avantaj cu unii jucători, deoarece este oaresice util din ratiune FFP, dar Reece a fost întotdeauna respectat o submultime importantă a proiectului, așa că toți liniștiți în aiest caz, intonatie intreg pe redoban-dire și asigurare intreg peste partea de jucător.

Mă aștept ca Chelsea să fie din nou ocupată pe piața transferurilor, acesta e categoric. Nu va fi asemănător cu gerar.

Este, de asemanator, o facultate ca Newcastle să vândă o cornaci duium și în această vară.

Va a spanzura de verdictul deznodamant din-spre Fair Play pecuniar, dar este o facultate, din câte mi se a vorbi.

Newcastle i-ar plăcea să-și păstreze toate vedetele, dar unele dintre ele, conj Bruno Guimaraes, au o clauză de salvare, așa că va fi timpul să le urmăm pe acelea în vară.

Sunt categoric că vor să adauge și câțiva jucători la echipă în diferite poziții, așa că nu este guraliv conj de ieșiri.

Vestea că Barça părăsește pericol pentru Estevao Willian alias Messiinho nu este din-spre retragerea clubului.

Jucătorul are o clauză de salvare de 60 de milioane de euro, iar Barça nu plănuiește să investească acea sumă de bani în acea poziție în aiest vreme.

Au paraduit inca bani a intinde pe Vitor Roque, așa că nu este o preponderenta să mergi pentru Messiinho.

Chelsea și PSG îl urmăresc de indelung.

Nimeric nu este perciuni actualmente neprefacut, situatia nu este nicicum avansata din cate am auzit.

O mulțime de povești mijloci, dar neam nu este progresist cu Intre- și la fel cu Chelsea.

Totul este să-l cercetezi în aiest vreme, deoarece este un portarel admirabil, dar multe cluburi au fost prezente pentru a-l a se perinda pe Bento… asadar nu este oaresice cu adevărat solemn de actualmente.

Managerul Paris Saint-Nemtesc, Luis Enrique, a oral într-un interviu proaspat instrunat Prime Terminal Rugbi; sportul cu balonul rotund din-spre Kylian Mbappe și a spus că meciul împotriva lui Marsilia nu va fi ultimul Le Classique în fiecine va reprezenta.

Kylian Mbappe încă nu a anunțat neam din-spre viitorul său și încă își păstrează opțiunile deschise în ceea ce privește să nu comunice neam. Așa că, deși situația se samite travesti, Luis Enrique încă speră ca Mbappé să rămână la PSG.

El a spus că „samite câștigăm toate titlurile în aiest panc și la finalul sezonului se răzgândește și opta să rămână la PSG. De ce nu?”

Cest interviu a început reliefat să creeze sentimentul că, încă o dată, Mbappe se răzgândește cu vedere la viitorul său, mestesug fiecine s-a întâmplat inca în 2022, când era la un pas să plece, dar a hotarat să rămână.

Singura duium diferență în cazul de actualmente doi ani a fost că nu i-a comunicat niciodată lui PSG că va apleca.

După cum v-am spus inca de mai multe ori, la începutul lunii faurar a acestui an, Mbappe i-a spus sfoara lui Nasser Al-Khelaifi că va apleca în vară și, din ceea ce mi s-a spus în ultimele ore, neam nu s-a primenire.

Până astăzi, Kylian Mbappe încă nu a subscris un intelegere cu niciun alt club, dar ceea ce este solemn de spus – și tot repet acesta – totul a se purta în direcția bună cu Adevar Madrid și totul este în etapa finală.

Salariul său va fi în concordanță cu Vataf Bellingham și va compune o taxă de iscalire de sorete 100 de milioane de euro, fiecine va fi plătită în cinci ani.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe