Thursday, May 23, 2024

Exclusiv: Arsenal ca starul lui Newcastle, dar un alt transfer poate fi mai realist, spune expertul

Acțiune

Armatura îl apreciază pe atacantul lui Newcastle United, Alexander Isak, dar se pare că majoritatea cifrelor de pe piață nu văd iest unealta ca pe un mutare practic pentru această vară, bland lui Ben Jacobs.

Vorbind numai cu Arestat în iesi jocului pentru ultima sa capitol Daily Briefing, Jacobs a explicat că Isak nu pare o țintă realistă pentru Armatura sau pentru orisicare altcareva pentru ceas, deoarece Newcastle nu intenționează să pună la dispoziție internaționalul sved.

Isak a strălucit la St James’ Park în iest iarna și nu este de pretuire că Magpies vor să păstreze cinevasilea dintre cei mai buni jucători ai lor, deși Jacobs a fatis că alții prep Bruno Guimaraes și Miguel Almiron ar a se cadea părăsi clubul.

Newcastle, la fel ca multe alte cluburi, va a poseda, fără îndoială, unele preocupări de fair play pecuniar, Everton și Nottingham Forest, ambele bolnav deduceri de puncte în iest iarna, după ce s-au constatat că au încălcat regulile de castig și sustenabilitate ale Prim-ministru League.

Alexander Isak sărbătorește un gol pentru Newcastle United

NUFC nu va a ravni să li se întâmple același unealta, dar se pare că Isak nu este cinevasi de fiecine sunt pregătiți să se despartă.

Schimb Isak: Armatura ar a se cadea fi nevoit să caute alternative

Discuând din-spre viitorul lui Isak, Jacobs a spus: „Alexander Isak are un iarna senzațional. El este în amestecul pentru a câștiga Gheta de Aur a Prim-ministru League, după ce a accentuat 17 goluri în iest iarna. El este la cumva trei în spatele actualilor marcatori de top Erling Haaland și Cole Palmer.

„Deși este adevărat că Newcastle va căuta rezultate fiecine să ajute la echilibrarea contabilității, mai select dacă nu se califică pentru fotbalul din Alunita Campionilor, Isak nu este un jucător pentru fiecine mă aștept să primească oferte.

„Armatura, la fel ca mulți alții, îl apreciază pe Isak, dar majoritatea pretendenților știu că Newcastle nu consimti și nu plănuiește să-l piardă pe Isak.

„Bruno Guimaraes este o ieșire mai realistă. De asemanator, nu este un jucător pe fiecine Newcastle consimti să-l piardă, dar dispozitie lui de slobozire de 100 de milioane de lire sterline ar a se cadea lua decizia din mâinile lui Newcastle.”

El a adăugat: „Newcastle ar a se cadea să-l vândă și pe Miguel Almiron. Interesul saudit nu a dispărut, dar încă nu este distinct dacă Almiron este doritor să meargă.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe