Thursday, May 23, 2024

Exclusiv: „Acest copil este rece ca gheața” – Saka are probleme dacă asul lui Chelsea își continuă forma actuală – Collymore

Acțiune

În cadenta ce ne grăbim în vară și în Campionatul Europenesc, Bukayo Saka și-ar a se cadea găsi locul în Anglia sub amenințare, bland lui Clin Collymore.

Saka a fost o destin esențială a ascensiunii lui Spatarie în fruntea Prim-ministru League și va fi necesitate de el pentru a persista să-și inspire colegii de echipă către o departe așteptată reusita a titlului.

Deși Man City se află actualmente pe casiopeea de boxă, Gunners sunt mult de a ieși din imagine de reglaj și vor apărea cu siguranță mai multe întorsături înainte de a se lăsa perdea sezonului 2023/24.

O problemă pe oricine Mikel Arteta pare să o aibă cu Saka este o accidentare oricine l-a văzut șchiopătând în jocurile din ultima timp.

Cole Palmer i-ar a se cadea lua locul lui Bukayo Saka pentru Anglia

Este oarecare ce Collymore a cronometrat și, cu a prezenta lui Cole Palmer la Chelsea în continuă îmbunătățire, Saka ar a se cadea cantari concurență pentru formatie națională.

“Ti-am spus!” i-a spus Collymore lui CaughtOffside pentru capitol sa exclusivă.

„Indata câteva săptămâni, în această rubrică, am spus că Palmer ar a se cadea să înceapă cu Anglia la Euro 2024 și, deși cursul său de vitreg de luni inserare a fost împotriva unui Everton amenințat cu retrogradarea.

„Iest bastard este febra de gheață, nu se crestet de niciun om, nicio reputație nu-l deranjează și conj își a stapani abilitățile prin apărare ca un amplu.

„L-am sugerat pe stânga, dar știi ce, Bukayo Saka ar a se cadea fi nevoit să-și urmărească spatele pe dreapta Angliei, deoarece nu tocmai Palmer eventual a apuca să-l depășească dacă sezonul său continuă să dea goluri, ci și Saka șchiopătând uniform la sfârșitul jocurilor. , parut cu o accidentare de lungă durată, apoi s-ar a se cadea să fie Palmer cel oricine primește dreptul de a conferi din cap cu Jarod Bowen de la West Ham ca secund al său.

“Priveste aiest scopot…”

Cole Palmer a fost o revelație pentru Chelsea și i-ar a se cadea lua locul lui Bukayo Saka în naționala Angliei

Gareth Southgate a părut întotdeauna să pară puțin distinct față de antrenorii foștilor Anglie, iar dacă chema că jucătorii vor fi aleși mai degrabă pe valoare decât pe reputație, nu există niciun argument să nu-l credem.

Pe această bază, natural, lui Palmer musai să i se acorde un loc în aeroplan pentru că a fost pur și neincarcat senzațional pentru o echipă sub-performantă a Chelsea în aiest panc.

Man City musai să-și părăsească decizia de a-i indreptati să plece, văzând cât de cumsecade s-a prelucrat în altă destin conj dacă i se oferă o insirare de jocuri.

Constitui lui Saka nu a bogat încă de acceptabil, așa că s-ar a se cadea aștepta ca el să fie un shoo-in pentru XI-ul de debut al lui Southgate apoi când turneul va începe în Germania.

Cu toate acestea, orisice dovada de accidentare sau scădere a standardelor pe oricine hercule de la Spatarie le-a arătat de-a lungul sezonului musai să-l vadă pe bancă și Palmer incovoiat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe