Sunday, April 21, 2024

Exclusiv: Aaron Ramsdale iese de la Arsenal o posibilitate în această vară, spune expertul în transferuri

Acțiune

Cest vreme a fost vreunul ostenicios pentru portarul Spatarie Aaron Ramsdale, oricine și-a trecut locul în dota lui Mikel Arteta în fața noului contractant David Raya.

Spaniolul s-a alăturat clubului din nordul Londrei împrumutat de la Brentford verisoara trecută și se așteaptă ca afacerea sa să fie transformată într-una permanentă înainte de campania 2024/25.

Cest materie îl lasă pe Ramsdale într-o poziție dificilă, iar un relatie de la Daily Mail săptămâna aceasta a fatis că Newcastle este materialist de britanic.

Scriind în a lui cea mai recentă rubrică exclusivă pentru CaughtOffsideFabrizio Romano a varsare apă delasator peste-auriu; pestele-spada cest vorba, deoarece expertul în transferuri aparea că este încă exagerat timpuriu pentru a înțelege ce pesemne a infaptui Newcastle în lucru de investiții în această vară.

Cu toate acestea, există încă șanse ca Ramsdale să părăsească Spatarie în următoarea fereastră de schimb.

Va părăsi Aaron Ramsdale Spatarie la sfârșitul sezonului?

Aaron Ramsdale ar a se cuveni părăsi Spatarie în această vară

„Au existat rapoarte că Newcastle ar fi materialist de Aaron Ramsdale de la Spatarie înainte de epoca de schimb de vară și pot aparea că este încă exagerat timpuriu pentru a înțelege ce pesemne a infaptui Newcastle în ceea ce privește investițiile”, a spus Romano.

„În ceea ce privește jucătorul însuși, cu siguranță Ramsdale își va lua în considerare viitorul în această vară, deoarece englezul și-a trecut locul de portier numărul unu al Spatarie în cest vreme în fața lui David Raya. Spaniolul se va metamorfoza din Brentford înainte de campania 2024/25, iar Gunners ar a se cuveni fi dispuși să-l lase pe Ramsdale să plece dacă vor conveni propuneri bune.

„Ramsdale nu pesemne rămâne pe bancă pentru intotdeauna și planul de a părăsi Spatarie este respectat o potentialitate.”

Deși interesul lui Newcastle nu este sesizabil, vor fi cluburi oricine se vor a zauita la Ramsdale în această vară și va fi interesant de văzut dacă internaționalul Angliei a infaptui o mișcare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe