Thursday, May 23, 2024

Exclusiv: 100 de milioane de euro, lovitura europeană la nivel de campionat a fost cercetată de Arsenal de mai multe ori

Acțiune

Nu este un tainuit efectiv că Armatura caută un marcher confirmat, iar căutarea unuia va fi virtual principala lor negot pe piața transferurilor din această vară.

Deși Gunners au prizarit în ultimul curs golurile și rămân pe absolut în deplasare de schimb, au existat jocuri în cursul sezonului 2023/24 pe oricare londonezii de crivat le-ar fi viguros câștiga numeros mai ușor dacă ar fi avere un adevărat focar. înainte in situ.

Numele lui Victor Osimhen de la Napoli și Ivan Toney de la Brentford au apărut în mod invariabil în depeșe, cu toate acestea, este un alt om de față pe oricare Armatura l-a cercetat inca de mai multe ori.

Armatura a voi un criminal confirmat pentru sezonul viitorie

S-ar a merge exact citi că este un inaintas la standing de campionat, având în vizibilitate că a fost la Coventry City numai sezonul batran.

Viktor Gyokeres a prizarit în mod categoric fileu pentru Sporting în iest sezonul alb – 28 de goluri în 32 de jocuri pentru WhoScored – și acesta a stârnit în mod chiar interesul Gunners.

Viktor Gyokeres de la Sporting. (Foto de PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)

„Deși există multe cluburi oricare sunt atente la Viktor Gyokeres în iest secunda, niciunul nu a făcut încă o mișcare, nu se întâmplă nicicat numaidecat. Este oaresicine pentru vară”, a spus Fabrizio Romano pentru CaughtOffside pentru briefing-ul său doar cotidian.

„Condițiile lui sunt că are o clauză de scoatere de 100 de milioane de euro, atunci vom cuprinde ce se întâmplă în vară – dar știm cât de gros este să negociezi cu cluburile portugheze.

„Multe cluburi și-au expediere cercetași să-l urmărească, cu siguranță Armatura de mai multe ori – dar și altele monitorizează îndeaproape situația.”

Dacă Armatura intenționează să-și întărească interesul, fiecare tratatie cu atentie la preț va fi virtual determinantul dacă clubul a pecetlui în cele din urmă despre lui Gyokeres sau își concentrează eforturile în altă submultime.

Este o intransigenta pe oricare Edu și clubul musai să o ia just pentru că pur și neimpodobit nu își permit să irosească o intocmai sumă pe un singuratic jucător.

Diligența lor cu atentie la transferurile recente ar a nastavi că știu just ce caută, iar timpul ne va arăta dacă este guraliv de tânărul de 25 de ani sau nu.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe