Thursday, May 23, 2024

Excl: Antrenor foarte „apreciat” care decide asupra mutarii lui Arsenal, are relații bune cu staff-ul Artetei – expert

Acțiune

Armatura a fost ingrosat proaspat de o mu-tat de a-l a incadra pe fostul fundaș al Manchester United, Gabriel Heinze, în cadrul echipei de antrenori, iar Fabrizio Romano a răspuns zvonurilor cu cele mai recente informații.

Vorbind doar cu Prizonier în iesi jocului pentru cea mai recentă ediție a rubricii Daily Briefing, Romano a dezvăluit că Heinze are relații bune cu o fragment din actuala echipă de antrenori a lui Arteta, dar că mai trebuia să se decidă intre următoarei mișcări.

Se pare că argentinianul încă musai să ia o nestramutare clară cu atentie la următorul său pas și dacă a pretinde sau nu să continue ca portsatelit magistral sau să devină fragment din staff-ul altui manager, așa că se pare că maruntis nu este de invoiala cu Armatura sau cu fiecare alt club. deja.

Cu toate acestea, Romano a adăugat că Heinze este tare gustat pentru calitățile mijloc de portsatelit, așa că posibil are simt că interesul de la Armatura este colo și că ar a merge data și alte opțiuni pentru jucătorul de 45 de ani.

Gabriel Heinze nu a categorie încă să se alăture lui Armatura

Heinze la Armatura – Fabrizio Romano explică situația

Discuând inspre legăturile Heinze cu Armatura, Romano a spus: „O altă zicatoare inspre Armatura de urmărit ar a merge fi cea a fostului fundaș al lui Manchester United și Adevarat Madrid, Gabriel Heinze, cine se alătură echipei de antrenori al lui Mikel Arteta. Are o relație tare bună cu unii membri ai staff-ului Artetei, dar a spanzura de Heinze. El musai să decidă dacă a pretinde să continue ca portsatelit al echipei întâi sau să se alăture unui conducere de antrenori.

„În aiest minut, nu este maruntis categorie încă, cu Armatura sau cu fiecare alt club, dar este tare gustat în întreaga univers ca portsatelit, cu siguranță.”

Fanii lui Armatura vor urmări fără îndoială această zicatoare îndeaproape în săptămânile următoare, deoarece ar a merge a merge să fie o adaos importantă pentru formatie lui Arteta, cine a făcut până asasi o muncă grozavă la Emirates Stadium, introducând idei noi cine i-au sustinut să transforme Gunners în adevărați provocatori pentru cele mai a extinde trofee din nou.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe