Thursday, May 23, 2024

Examinare practică: Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI

Acțiune

Aghiuta de servicii vCISO este în creștere. IMM-urile și IMM-urile se confruntă cu mai multe riscuri ale terților, înăsprind cerințele de aran-jare și cerințele stricte de garantie cibernetică decât oricând. Cu toate acestea, frecvent le lipsesc resursele și expertiza necesară pentru a a incadra o echipă executivă de secu internă. Prin externalizarea conducerii în domeniul securității și conformității către un vCISO, aceste organizații pot obține mai ușor expertiză în secu cibernetică specializată pentru industria lor și își pot a se intari atitudine în domeniul securității cibernetice.

MSP și MSSP orisicare doresc să răspundă acestei cereri în creștere vCISO se confruntă frecvent cu aceeași refe-rire. Cererea de in-demanare în domeniul securității cibernetice depășește cu indelung oferta. Aiest treaba a condus la o piață competitivă în orisicare costurile de incadrare și reținere a profesioniștilor calificați pot fi prohibitive și pentru MSSP/MSP. Necesitatea de a menține expertiza atât în ​​obiect de secu, cât și de concordanta exacerba și mai indelung această refe-rire.

Cynomi, premiu platformă vCISO bazată pe inteligență artificială, pasamite a sprijini.

Cynomi vă a ingadui – MSP, MSSP și firme de consultanță – să furnizați servicii vCISO la scară – fără a vă cere resursele existente. Cynomi este fasonat după cunoștințele celor mai buni CISO din mapamond, permițându-vă și clienților dvs. să obțineți criza la informații și instrumente de secu și concordanta la stadiu de cunoscator.

Cynomi oferă cei doi piloni principali vCISO, securitatea și conformitatea, într-o manieră automatizată și acționabilă. Acestea includ evaluări de secu, examen decalajelor, pregătirea conformității, crearea de intocmi, managementul sarcinilor și referire. Cu Cynomi, veți a profita de venituri crescute, o bază de clienți în creștere, reducerea timpului de apreciere a riscurilor, o scădere a timpului de provocare a rapoartelor, procesarea tare structurată și timpii mai scurti de inglobare a angajaților.

Să vedem cât de ușor este să lucrezi Cynomi:

Configurarea și gestionarea conturilor cu mai mulți chiriași

Concentrându-se pe parteneri, Cynomi a fost planuit pentru a feri multi-chiriașie. Puteți constitui și gestiona în mod liber un subcont razletit pentru fiesce dintre clienții dvs., permițându-vă să gestionați și să urmăriți cu ușurință pe fiesce, conj și să le oferiți criza la Cynomi.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 1: Ecranul de gestionare a contului Cynomi

Pentru a vă feri scalabilitatea și creșterea, puteți autoriza roluri și posesiune în cadrul echipei dvs. pentru fiesce partida de cumparator. Vă veți a incanta în reluare de vedere și privilegii pe mai multe conturi la stadiu de intendent.

Pentru gestionarea centralizată a tuturor clienților dvs., Cynomi oferă un ecran reunit de gestionare a contului intrucat puteți publica detaliile utilizatorului, returna invitații, a despresura conturi blocate și multe altele.

Incotro te-ai a cunoaste pe platformă, ești întotdeauna la oare un chicotit distanță de panoul de administratie și de toate conturile de utilizator.

Crearea unui fata cibernetic cu un chestionar de inglobare

Incorporarea unui cumparator nou începe cu colectarea de informații la stadiu înalt asupra el, permițând construirea unui schema de imbunatatire relevant. Aceasta ingloba un chestionar de îmbarcare asupra substruc-tura lor. Odată finalizat, Cynomi generează un set personalizat de ascultare scurte de urmărire pentru evaluarea posturii de secu.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 2: Chestionarul de inglobare Cynomi
Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 3: Ascultare de urmărire personalizate Cynomi

Completarea tuturor chestionarelor oferă o reprezentare cuprinzătoare catre poziției și a lacunelor în obiect de secu a clienților. Pe fundament răspunsurilor, Cynomi oferă intocmi personalizate personalizate orisicare acoperă toți pașii necesari pentru remedierea lacunelor de secu.

Chestionarele pot fi revizuite în fiecare clipita dacă mediul unui cumparator se schimbă. Politicile vor fi actualizate instinctiv în consecință.

Scanări interne și externe

Pentru a vă creste și a a rotunji înțelegerea profilurilor cibernetice ale clientului dvs., Cynomi vă a ingadui să scanați și să evaluați activele externe și interne ale acestora.

Scanare externă:

Pentru a a priza securitatea activelor expuse exterior, Cynomi scanează IP-uri și URL-uri și descoperă vulnerabilități, conj și configurații securizate. Aceasta ingloba scanarea porturilor riscante, verificarea protocoalelor și a criptării, verificarea parametrilor de configurare a e-mailului, actualizări de tehnologie ale aplicațiilor web și multe altele.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 4: Ecranul cu rezultatele scanării Cynomi

Utilizatorii pot detalia fiesce efect de scanare pentru a pricepe o expunere aprofundată și opțiuni de imbunatatire. Verice vulnerabilități detectate sunt adăugate instinctiv la foaie de sarcini a contului, în funcție de gravitatea lor.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 5: Detaliere la o anumită stabilire

Rezultatele scanării sunt disponibile în oare câteva minute.

Scanare internă:

Pentru descoperirea vulnerabilităților în rețelele interne ale clientului. Scanările acoperă activele clienților, cum ar fi directorul dinamic și punctele finale, și evaluează igiena și configurația securității acestuia.

De intocmai, puteți încărca fișierele dvs. de scanare externă NESSUS, scanare externă Qualys sau fișiere CSV Microsoft Satar Score.

Rezultatele scanării sunt agregate într-un tablou agregat și legate de sarcinile și politicile relevante cu orisicare sunt legate.

Pretuire de secu

Cynomi analizează permanent profilul cibernetic al fiecărui cumparator în relatie cu standardele de secu specifice industriei, cadrele de aran-jare și informațiile asupra amenințări specifice industriei. Acestea sunt cuplate cu informațiile din chestionarele de secu și scanările.

Pe fundament profilului distinct companiei, domeniile cibernetice relevante sunt alese energic cu cerințele optimizate. Fiecărei cerințe i se atribuie un stadiu de criticitate, reprezentând importanța acestei cerințe pentru atitudine de secu a organizației. Riscurile conj ransomware și scurgerea datelor sunt calculate, de intocmai, pe fundament sensibilității organizației la aceste atacuri.

Rezultatul este un singuratic panou de comanda de vedeala a poziției generale de secu a fiecărui cumparator și a progresului acestuia în durata.

Tabloul de bolovan ingloba:

 • Scorul obstesc al posturii de secu
 • Spilcuta vulnerabilităților și a decalajelor de valorificare
 • Scorul de primejdie pentru un fixat vector glisant; de amenințare
 • Tarina de imbunatatire cu sarcini prioritizate acționabile
 • Starea față de diferite cerințe ale cadrelor de concordanta
Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 6: tabloul de bolovan nodal Cynomi

Pretuire cuprinzătoare și continuă a conformității

Pentru îndeplinirea cerințelor de concordanta, Cynomi prezintă statutul clientului față de diferite cadre de concordanta și secu (foaie actualizată permanent):

 • CIS v8
 • ISO 27001
 • NIST CSF 1.1
 • NIST CSF2.0
 • NIST-171
 • NIST-SSDF
 • SOC 2
 • CMMC L1, CMMC L2
 • GDPR
 • NIS2
 • PCI-DSS
 • secu HIPAA
 • Cyber ​​Essentials
 • Canon de ferire FTC
 • Conformitatea SEC
 • Aparare cibernetică ICS
 • CCPA
 • FICTIUNE

Modulul de concordanta este acționabil și a ingadui vizualizarea detaliilor fiecărui comanda din fiesce pervaz și valoare absoluta în orisicare fiesce sarcină se mapează în fiesce pervaz.

Starea de concordanta cu cadrele este actualizată permanent, invar încât să fiți intins la zilnic cu nivelul de pregătire al clientului dumneavoastră.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 7: Tabloul de bolovan pentru conformitatea Cynomi

De intocmai, puteți descărca un relatie dedicat privind starea de concordanta pentru fiesce cumparator. Raportul ingloba:

 • Starea generală de concordanta
 • O listă de controale
 • Standard de barbatie
 • Starea controlului
 • Maparea controlului la pervaz
 • Starea de introducere
 • Un link către sarcinile Cynomi relevante

Cu aceste informații, puteți înțelege cu ușurință intrucat sunt clienții dvs. și ce lacune musai eliminate pentru a tine diferitele cadre. Puteți constitui atunci un schema de imbunatatire pentru fiesce pervaz pe orisicare l-ați selectionat cu oare câteva clicuri.

Cultiva de secu personalizate

Este timpul să trecem la treabă. Cynomi generează instinctiv un set de intocmi pentru fiesce cumparator. Sunt create la comandă, valorificând zeci de ani de expertiză CISO încorporată și concepute pentru a fi ușor de urmărit și de acționat.

În vizualizarea politicilor, veți găsi:

 • Scorul companiei pentru toate politicile generate
 • Opțiunea de a detalia detaliile fiecărei intocmi, inclusiv scopul, domeniul de practica și cerințele de protecție
 • Informații asupra sarcinile și progresul orisicare musai finalizate pentru securizarea domeniului politicii

De paradigma, cest ecran de politică arată scorul clientului pentru fiesce politică și vă a ingadui să detaliați pentru a pricepe o defalcare a cerințelor politicilor.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 8: Ecranul politicilor Cynomi

Politicile sunt editabile și personalizabile.

Sarcini de imbunatatire acționabile, prioritizate

Modelată după cunoștințele celor mai buni CISO din mapamond, fiesce cerință de politică este, de intocmai, tradusă într-o sarcină acționabilă pentru imbunatatire. Sarcinile sunt ușor și intuitiv de înțeles și urmat și sunt afișate într-o listă cu priorități generată de AI, orisicare ingloba severitatea și starea acesteia.

Tipurile de sarcini includ:

 • Controale tehnice
 • Proceduri administrative
 • Configurații componente de secu
 • Și altele
Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 9: Ecranul de sarcini Cynomi

Meniu și sarcinile pot fi editate. Această elasticitate a ingadui vCISO operațional să amâne sau să amâne anumite sarcini fără a a se prosti starea politicii sau severitatea.

Pentru a urmări și gestiona sarcinile, utilizatorii pot a practica filtre, pot intoarce la sarcinile orisicare sunt inca în desfășurare sau se pot prescurta tocmai pe sarcini de puhoi intransigenta. Tot progresul este urmărit, iar sarcinile finalizate sunt reflectate instinctiv în scorul obstesc al poziției de secu a clientului.

Pentru a a mesteri și înțelege sarcinile, fiesce sarcină pasamite fi analizată pentru îndrumări pas cu pas privind punerea în practica a unui comanda sau diminuarea riscului. Sarcinile sunt, de intocmai, personalizabile, permițându-vă să adăugați îndrumări asupra cele mai bune practici, conj și dovezi orisicare susțin gestatie.

Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 10: Detaliere la o anumită sarcină

Tarina și cotidian de itinerar

Cynomi folosește AI și automatizări pentru a constitui un schema sugerat. Atunci, platou Cynomi oferă utilizatorului o complex de instrumente și capacități pentru programare, imbunatatire continuă a managementului sarcinilor și urmărire a progresului:

 • Atribuirea sarcinilor planurilor pe clauza ingust, cerc și indelung
 • Alocarea sarcinilor pe planuri
 • Adăugarea termenelor limită
 • Filtrarea în funcție de pervaz, vreme scadentă, calm și multe altele
 • Editarea sarcinilor în funcție de nevoile în preschimbare
 • Adăugarea de informații și dovezi la fiesce sarcină, per partida sau la stadiu obstesc, cu specificații, detalii și recomandări
 • Adăugarea de recomandări de produse și servicii la sarcinile pentru vânzarea de servicii noi
Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 11: Planul automatizat de reducere a riscurilor Cynomi

Rapoarte orientate către clienți

Cynomi ingloba referire încorporată pentru fiesce cumparator. Puteți starni rapoarte prin chicotit pe un capsa cu propriul aruncator orisicare arată nivelul de secu al clientului, îmbunătățirea, tendințele, lacunele de concordanta și comparațiile cu reperele din industrie. Rapoartele includ:

 • Schesis intreg – Poziția de secu cibernetică a clientului dvs. Utilizați raportul pentru a le forma statutul clienților dvs. și planul de imbunatatire sugerat. De-a lungul timpului, actualizarea raportului va arăta îmbunătățirile de secu pe orisicare i-ați proptit să le facă.
 • Schesis privind constatările de primejdie – Expunerea la primejdie a clienților dvs. pe fundament scanărilor platformei.
 • Schesis de concordanta – Pregătirea și starea de concordanta a clienților dvs.
Platformă vCISO alimentată de Cynomi AI
Piesa 12: Rapoartele Cynomi

Aceste rapoarte vă pot a sprijini să arătați cu ușurință clienților dvs. starea lor actuală de poziție cibernetică, progresul pe orisicare i-ați proptit să facă și impactul muncii dvs. Utilizați aceste rapoarte pentru a a casca conversații cu managementul, IT și alte părți interesate. Arătați-le riscurile de secu, ajutați-i să înțeleagă cerințele și demonstrați progresul pe măsură ce fiesce sarcină este finalizată.

Imbunatatire continuă

Supra diferenta de instrumentele de apreciere unică, Cynomi actualizează permanent scorul de primejdie al clientului dvs., politicile de pregătire pentru concordanta și sarcinile și arată progresul în durata. Acestea se bazează pe schimbările din mediul dumneavoastră cumparator, pe cerințele de aran-jare și pe informații asupra amenințări specifice industriei. Cu aceste informații, puteți fi categoric că veți rămâne intins la zilnic cu conformitatea și atitudine de secu cibernetică a clienților dvs. și le veți confirma valoarea serviciului dumneavoastră strategic de secu cibernetică.

Concluzia

Prispa vCISO bazată pe inteligență artificială a Cynomi este concepută pentru a a sprijini MSP și MSSP să-și dezvolte afacerile și veniturile prin serviciile vCISO. Cynomi ajută furnizorii de servicii să furnizeze servicii vCISO complete IMM-urilor și IMM-urilor, de la evaluări de primejdie la intocmi de secu la planuri și referire, în amandoi piloni vCISO: secu și concordanta. Înțelegând impactul fiecărei sarcini și acțiuni atât catre securității, cât și catre conformității, MSP/MSSP-ii pot lua cele mai profesionale decizii pentru clienții lor. Aiest treaba a ingadui MSP-urilor și MSSP-urilor să-și extindă fundament de clienți și să asigure venituri recurente cu clienții existenți.

Cynomi descreste, de intocmai, timpul pentru sarcinile vCISO cu deasupra 40% și ajută la integrarea rapidă a noilor angajați, invar încât responsabilitățile le pot fi delegate, indolent de vechitura. Prin simplificarea și standardizarea proceselor, MSP-urile/MSSP-urile pot ingloba accelerat angajații și clienții și pot descreste timpul de creștere a valorii la jumătate.

În cele din urmă, rapoartele Cynomi permit MSP-urilor și MSSP-urilor să folosească rapoartele și să demonstreze un izbire perceptibil. Aiest treaba a casca conversații cu conducerea și crește vânzarea de servicii și produse.

Vizitați site-ul Cynomi pentru a-l a lega singuratic.

(eticheteToTranslate)secu cibernetică

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe