Sunday, April 21, 2024

Everton a stabilit recordul nedorit de club împotriva lui Newcastle United

Acțiune

Când Newcastle United a receptionat conducerea prin Alexander Isak, Everton se temea posibil de ce este mai rău la începutul primei reprize.

În minutul 15, Isak a manevrat cu îndemânare pe lângă câțiva jucători de la Everton înainte de a abate cu încredere mingea pe lângă Jordan Pickford pentru a caracteristica al 15-lea gol al său din sezonul Prim-ministru League.

Oamenii lui Sean Dyche au rămas totuși hotărâți și în cele din urmă au reușit până la un punct de vedere când Dominic Calvert-Lewin a delegat o lovitură de pedeapsă în minutul 88. Cest gol l-a văzut pe atacantul Blues să spargă o secetă de 22 de meciuri.

MANCHESTER, ANGLIA – 09 MARTIE: Sean Dyche, managerul Everton, reacționează la normă întreagă în rezultat meciului din Prim-ministru League dintre Manchester United și Everton FC la Old Trafford pe 09 martisor 2024 în Manchester, Anglia. (A poza de Michael Regan/Getty Images)

Everton a anumit recordul nepoftit de club împotriva lui Newcastle United

Siria fără victorii a Everton de la jumătatea lunii ningau a continuat în Sever-Est marți inserare, dar în această etapă delicată a sezonului sunt infailibil că vor fi bucuroși să împartă a fura.

Blues au îndurat adineauri cea mai lungă succesiune fără victorii din istoria Prim-ministru League, nereușind să-și asigure o biruinta în al 13-lea zdrobi succesiv din ligă. Ultima dată când au deprins o asemenea de secetă a fost în 1957, cu numeros înainte de formarea Prim-ministru League în 1992.

Toffees sunt adineauri cu scaunas puncte peste zonei de drop cu iest efect, dar există încă o mulțime de agitații dintre credincioșii din Goodison Park.

Explicit dacă bărbații lui Sean Dyche încă se luptă pentru a supraviețui, supraviețuirea în Prim-ministru League ar a se cuveni scăpa de mâinile lor dacă sunt într-adevăr mustrați cu încă o deducere de puncte în următoarele câteva săptămâni.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe