sâmbătă, aprilie 20, 2024

Evans însuflețit înveselește „anul tragic” cu victoria în revenire în fața lui Sonego

Acțiune

Un Dan Evans însuflețit și-a pus capăt mersului său zalezit de formă cu o regasire inspirată 1-6 6-3 6-4 victoria catre lui Lorenzo Sonego pentru a-și determina locul în turul al doilea al Miami Open.

Evans – oricare a îndurat un record ticalos de când și-a plesnit vițelul în brumarel – a revenit pentru a lua ultimele două seturi după ce a fost dominat în spar-gere.

A fost poate a treia sa succes a sezonului și britanicul posibil aștepta numaidecat o întâlnire cu Christopher Eubanks.

„Sunt praci binevenit, a fost un an dezastruos până numaidecat”, a spus Evans pentru Sky Sports. „Dar da, este poate ping-pong, așa că mai avem o șansă.”

După ce a supraviețuit unei sperieturi în jocul de spar-gere după salvarea unui punct de vedere de break, un Sonego provocator a receptionat controlul absolut catre primului set cu o afișare gata impecabilă.

Cu un servit de neoprit, italianul a plaguit numeroși ași și câștigători într-o afișare remarcabilă, rupându-și adversarul copleșit de două ori pentru a a siguripsi intaiul set 6-1.

Deplin depășit în spar-gere, Evans și-a arătat rezistența luând punctul de break pentru a a obladui cu 2-0, întorcând meciul cu o performanță numeros îmbunătățită la cota.

Un Evans iluminat a avere numaidecat impulsul și și-a asigurat încă o pauză în jocul de spar-gere al decisivului. Jucând ping-pong de înaltă virtute, Evans a evocat două puncte de indoit break, dar Sonego a rămas hotarat pentru o stăpânire atât de necesară.

Nervii au fost palpabili într-o întâlnire de tip rollercoaster, când Sonego a pierdut ocazia unei pauze înapoi, când britanicul a început să se apropie de succes.

Întrebat impotriva schimbarea sa de tactică după un primblatura set obscur, Evans a spus: „Nu am avere de select. Era numeros mai bun decât mine și nu-l mișcam cu adevărat. M-am hotărât să încep să intru și să încerc să fac. dictează și iata conj m-a dus.

„Am slujire praci prezentabil, ceea ce a făcut să intru numeros mai degraba. Mi-a dat mai multă șansă să mă raliez pentru că atunci a început să rateze puțin mai numeros, așa că nu a trebuit să-mi asum atâtea riscuri.”

Între etate, Ferice Auger-De asemanator a depășit calificarea australiană Adam Walton 7-5 6-4 într-un lovi întrerupt de ploaie pentru a a se aseza o paritate cu al patrulea cap de insiruire Alexander Zverev.

Condițiile meteorologic nefavorabile au întârziat meciul cu codos jumătate de oră după meciul de spar-gere. Când jocul s-a reluat în sfârșit, un Auger-Aliassime solid a scapat trei puncte de set la servit la 4-5 pentru a lua deschiderea, de asemanator, depășind setul al doilea pentru a încheia victoria în codos două ore.

În altă coasta, a Austriei Sebastian Ofner a învins-o pe cea a Japoniei Kei Nishikori – oricare ademeni intaiul turneu de la Atlanta din cuptor anul pierdut – 6-3 6-4.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe