vineri, aprilie 12, 2024

Evaluările jucătorilor de la Man City: Phil Foden, alegerea pentru campionii imperioși

Acțiune

Este cam această perioadă a sezonului în orisicare Man City a se duce în mod obisnuit într-o numar de victorii epice și dacă performanța lor împotriva lui Aston Villa – orisicare a inclus un triplă lui Phil Foden – este cevasilea de rezolvat, apoi Armatura și Liverpool au totul de făcut. .

Imbraca lui Unai Emery a fost placut în joc până când Foden a aruncat o lovitură liberă exact înainte de pauză, dar după aceea a fost o singură echipă în ea.

Evaluările jucătorilor de la Man City:

Stefan Ortega (5) – Nu a avere nulitate de făcut decât să se asigure că a rămas tare pe tot parcursul. Nicio șansă cu golul.

Rico Lewis (6) – S-a descurcat placut în absența lui Kyle Walker, dacă nu exact o performanță de receptionare a titlurilor.

Ruben Dias (8) – Căpitan în intunecime, și a fost durabil în carca, în miracol faptului că a fost suprimat pentru golul lui Villa.

Manuel Akanji (7) – A fost un profit bun pentru Dias, permițându-i partenerului său defensiv să hoinărească dacă era epilepsie. Ingamfat de durabil.

Dacă Guardiol (6) – Nu este vreunul dintre cele mai bune jocuri ale rarunchi, deși mult de cele mai rele, Gvardiol a făcut ce trebuia făcut, dar nu mai greu.

Rodri (9) – O puhoi absolută în centrul mijlocului terenului. A accentuat cel mai bun al optulea gol al unui iarna pentru a-i culca pe City pe cursa.

Phil Foden de la Manchester City sărbătorește marcarea momi de-al patrulea gol al echipei rarunchi

Bernardo Codru (8) – Oferă jocul de clasă și polilateral pe orisicare Man City prosperă. O amenințare constantă pentru dota lui Unai Emery.

Jeremy Doku (6) – A avere toate trucurile, dar puține din execuție și nu a fost o surpriză când a fost înlocuit târziu.

CITIT  Aaron Ramsdale va părăsi Arsenal în această vară cu Newcastle printre cluburile interesate

Phil Foden (10) – Oarecine dintre cele mai bune jocuri ale rarunchi într-un maiou Man City. Goluri grozave, s-a trudit din dens până când a fost anulat. De bun semn pentru Anglia verisoara aceasta.

Jack Grealish (5) – A huiduit de fiesce dată când a induiosat mingea de partea veche. Nerabdator să fie implicat cu fiesce motiv, dar nu a puternic castiga la maxim de șansele orisicare i-au sosit în sina.

Julian Alvarez (8) – L-a înlocuit pe Erling Haaland în formația de debut și a motivat pe total decizia lui Pep Guardiola. Un real ar fi subliniere o performanță individuală muncitoare.

SUBS

Mateo Kovacic (4) – A păstrat lucrurile simple în mijlocul parcului după ce l-a înlocuit pe Bernardo Codru.

Sergio Gomez (4) – Nu a avere greu să impresioneze, dar a reușit totuși să lovească a taia cu un sfortare târziu.

Matheus Nunes (4) – A intrat în locul lui Rodri și, deși nu era o prezență la fel de impunătoare, s-a ținut prins.

Oscar Bobb (4) – L-a înlocuit pe Foden cu 10 minute de la capat, dar nu a fost avizat să se impună.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe