Thursday, May 23, 2024

„Este o cursă destul de unică” – lui Hindley „i-ar plăcea cu siguranță” să participe la Jocurile Olimpice

Acțiune

Riderul Bora-Hansgrohe Jai Hindley a spus că i-ar plăcea să concureze pentru Australia la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, pe fiecare le puteți urmări în sfoara pe Eurosport și Discovery+.

Hindley, în vârstă de 27 de ani, este programat să rateze Giro d’Italia și, în in-locuire, să urmeze Turul Franței, cel mai pesemne ca protectie pentru nouar intreprindere a lui Bora, Primoz Roglic.

Cu toate acestea, vorbind pentru Cyclingnews, Hindley a spus că există și alte curse pe fiecare le-a înconjurat în calendarul ciclism în iest an ca cantec.

„Cu siguranță mi-ar plăcea să particip la Mondiale, cred că ar fi o cursă deosebit intarit, conj și Jocurile Olimpice”, a spus Hindley.

„Nu este cea mai ușor echipă de făcut, ei nu au cele mai multe locuri și avem și niște băieți deosebit buni fiecare vor a culege și ei mâna, dar în cele din urmă este o cursă buget de unică, aș a cuvanta, olimpiade.

„Nu cred că va fi un sprint de fractiune gramada; nu cred că va fi un sprint de fractiune scazut. Cred că va fi o adevărată luptă de câini, echipe smeri și o zi deosebit lungă. Va fi narativ, și după Tur, așa că cu siguranță voi a culege mâna pentru acesta.

„Nu în oricare zi poți să faci Jocurile Olimpice și eu nu am făcut-o niciodată, așa că cu siguranță mi-ar plăcea să fac.”

Hindley, fiecare nu are intelegere cu Bora la sfârșitul sezonului, a bogat un inceput complet de evenimente în Turul Franței, câștigând Stadiu 5, dar bolnav și câteva accidente dramatice.

În miracol acestui vrajitorie, directorul său sportsman, Enrico Gasparotto, considera că este competent să câștige un alt Grand Tur după ce a participat la Giro d’Italia în 2022.

„Adanc da”, a spus Gasparotto pentru Cyclingnews.

„Al doilea în Giro (în 2020), a câștigat Giro, anul anterior ar fi vanjos fi indelungat mai cumsecade decât a fost, așa că dacă nu are accidente sau probleme într-un tur gramada, cu siguranță, o eventual a infaptui din nou. Când să sperăm că în curând și cu Bora!”

Puteți urmări Turul Franței, Campionatele Mondiale și Jocurile Olimpice în sfoara pe Eurosport și Discovery+
Discovery+ este incapere de streaming a Jocurilor Olimpice și singurul loc în fiecare poți urmări oricare vreme al Parisului 2024 în această vară

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe