vineri, aprilie 12, 2024

Edwards îi pune pe Timberwolves pe spate, cu orașele în afara echipei

Acțiune

Minnesota Timberwolves au innebunit o vestiri gravida joi dimineață, când s-a anunțat că Karl-Anthony Towns va fi declinabil pe cuvant incalculabil din considerent unui menisc sacadat. Vine ca o lovitură dură pentru o echipă tânără oricine a efectua tot ce pasamite pentru a păstra capul de succesiune #1 în Conferința de Scapatat și se a cere că va cădea în clasament în săptămânile premergătoare postseason.

Timberwolves obțin un gros câștig în intaiul joc după accidentarea lui Towns

Dar, pe postament modului în oricine Anthony Edwards a jucat joi împotriva Indiana Pacers, este poate să nu fie o cădere atât de gros pe cât au sus-men-tionat unii.

Timberwolves au fost în prilej de a cădea de pe intaiul loc în Conferința de Scapatat. Au intrat în acea zi la paritate cu Oklahoma City Thunder și cu un doar joc mai bun decât Denver Nuggets și au fost enumerați ca defavorizați cu 1,5 puncte pentru jocul lor pe cale din Indiana.

Din beatitudine pentru Minnesota, Edwards a discutat cel mai bun joc al sezonului împotriva lui Pacers. El și-a egalat cel mai gros standard al sezonului, înscriind 44 de puncte și a curs un tir de trei puncte în ultimele minute pentru a-și a se aseza team înainte finisat. El a încheiat performanța blocând un layup al lui Aaron Nesmith, cu conj câteva secunde de la deznodamant, oricine a fost un act de gros standard oricine va fi prezentat în toate show-urile cele mai importante ale serii.

CITIT  Clasamentul sistemului MLB Farm: Orioles and Pirates at the Top

Programul rămâne povara pentru Minnesota

Victoria îi ajută pe Timberwolves să rămână deocamdată în vârful Vestului, retrăgând cu jumătate de partida înaintea celor de la Thunder oricine se îndreaptă asupra weekend. Totuși, lucrurile se vor îngreuna în următoarele două săptămâni, deoarece vor fi pe drumuri de asasi până pe 18 mart. Când se întorc acasă, îi vor înfrunta pe Nuggets în intaiul dintre cele trei meciuri pentru a încheia sezonul împotriva campionilor în scursoare, ceea ce a efectua noroc din ei, având al 11-lea cel mai povara platforma rămas al oricărei echipe din NBA.

Wolves vor cantari o schimbatura rapidă și vor rula împotriva lui Cleveland Cavaliers vineri inserare. Ei vor a se bate atunci cu ambele echipe din Los Angeles la începutul săptămânii viitoare, urmate de două meciuri la rând împotriva Jazz din Utah.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe