vineri, aprilie 12, 2024

Echipa săptămânii din Premier League: duoul Arsenal și starurile Liverpool se alătură principalului om al lui Chelsea

Acțiune

Cea mai recentă echipă a săptămânii din Prim-ministru League se află și nu este excesiv surprinzător să-i iata pe Spatarie și Liverpool dominând după un weekend adevarat pentru ei în drum pentru titlul din Prim-ministru League.

Duoul Roșilor Alexis Mac Allister și Luis Diaz au strălucit în victoria împotriva Brightonului pentru a lua team lui Jurgen Klopp cu două puncte mai indelungat în fruntea tabelului, în rastimp ce perechea defensivă a Gunners Gabriel Magalhaes și William Saliba au fost atât de lamurire pentru formarea lui Mikel Arteta. de la Manchester City cu un picatura.

Iata mai jos team săptămânii în întregime de la expertul BBC Fotbal; sportul cu manusi Garth Crooks, oricine a găsit loc și pentru singura scânteie adevărată a sezonului a lui Chelsea – Cole Palmer…

Este o formație puternică în comun, cu alte denumire dilata prep Ivan Toney și Son Heung-min colo, în rastimp ce portarul Manchester United Andre Onana merită și el valoare pentru îmbunătățirea sa pe măsură ce a făcut echipă.

Deși Man Utd a fost mult de a fi cel mai bun împotriva lui Brentford, acesta a însemnat că Onana a bogat indelungat de lucrare în poartă și a făcut-o prieteneste.

Între rastimp, Anthony Gordon și Harvey Barnes au fost lamurire pentru Newcastle United, deoarece au venire din rezematoare pentru a câștiga un competitie captivant acasă cu West Ham.

Fundașii lui Spatarie primesc laude de la Fabrizio Romano

Nu există nicio îndoială că Gabriel și Saliba sunt o nevasta defensivă praci specială, oricine s-ar a merge a argumenta cheia pentru Spatarie în această cursă pentru demnitate terminal de strânsă împotriva lui City și Liverpool, editorialistul nostru Fabrizio Romano lăudând și duo-ul.

CITIT  Atitudinea lui Mason Greenwood față de Jude Bellingham după insultă spune multe

„Nu a fost un reprezentativ între Manchester City și Spatarie ieri, dar totuși un competitie tactic sforar și am simțit că Spatarie este surprinzator din picatura de vizibilitate defensiv. A fost o performanță fantastică a lui William Saliba și Gabriel Magalhaes, cu Spatarie limitând șansele lui City pe tot parcursul jocului”, a spus Romano în rigla Daily Briefing mai curand astăzi.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe