Wednesday, May 22, 2024

“Ea are jocul” – Swiatek pune capăt cursei lui Răducanu la Stuttgart, Sabalenka uluită

Acțiune

Repriza Emmei Răducanu la Stuttgart Open s-a încheiat împotriva lui Iga Swiatek, deoarece numărul 1 universal a obținut vineri o reusita „intensă” în sferturi de finală în seturi drepte.

Britanica a căzut la o înfrângere cu 7-6(2) 6-3 în puțin dupa două ore, când Swiatek a determinat o întâlnire în semifinale cu Elena Rybakina pentru a-și a intinde oferta pentru al treilea spita succesiv în Germania.

“A fost un opait suficient de tare”, a spus Swiatek. „M-am bucurat că am reușit să păstrez intensitatea, deși am jucat niște meciuri grele durata de pregiur două ore.

“Nu a fost ușor. Am avere multe puncte de break pe fiecare nu le-am metamorfozat, așa că sunt ferice că am solid s-o termin cu un scor mai bun în al doilea set decât în ​​intaiul.”

Swiatek încă nu a apus la eveniment, câștigând toate cele 10 meciuri de până acusi, dar a fost împinsă din gros de Răducanu în intaiul set.

Fostul campion de la US Open s-a dus în cracana cu Swiatek, în durata ce jucătorii au câștigat câte un break orice înainte ca polonezul să preia controlul într-un tie-break.

Setul al doilea a fost mai convingator de la Swiatek, fiecare nu a înfruntat niciun exact de break și a luat două din cele șapte pe fiecare le-a câștigat pentru a a se duce în ultimele star.

Bilanțul cap-la-cap al lui Swiatek împotriva lui Răducanu se află acusi la un 3-0 magistral, de star ori campioană majoră câștigând orice set în acele meciuri, dar ea a socoti că tânăra britanică pasamite ridica încă o dată în clasament.

“Sunt o mulțime de factori fiecare intervin dacă vrei să rămâi invariabil în vârf, dar sper (Răducanu) să reușească”, a spus Swiatek.

“Convins are jocul, dar nu este ușor.”

Răducanu s-a înclinat cu capul sus, în durata ce revenirea din 2023 continuă după o accidentare.

Victoriile ei împotriva Angelique Kerber și Linda Noskova la Stuttgart au urmat două victorii la Billie Jean King Cup pentru a emblema prima de asigurare dată când britanicul câștigă star meciuri la rând de la triumful ei uimitor la Flushing Meadows în 2021.

Swiatek se pregătește pentru un al patrulea spita Roland-Garros în cinci ani și va a se duce la Paris ca de două ori campioană în apărare când va începe cel de-al doilea Grand Slam al anului pe 20 mai, în oblu pe Eurosport și Discovery+.

Rybakina caută reusita

Rybakina a fost prima de asigurare fiecare și-a distant locul în finala star, ajungând pentru prima de asigurare dată în semifinale la Stuttgart, învingând-o pe Jasmine Paolini în trei seturi.

A patra cap de rand a triumfat cu 6-3, 5-7, 6-3, în durata ce licitează pentru un al treilea spita al sezonului la prima de asigurare ei apariție la turneu de când a apus finala de la Miami Open în fața Danielle Collins.

Întâlnirea dintre Rybakina și Swiatek va fi o reiterare a finalei Qatar Open, incotro numărul 1 universal a triumfat în seturi consecutive în faur.

Sabalenka uluită de Vondrousova

A doua cap de rand, Aryna Sabalenka, s-a prizarit de Marketa Vondrousova într-o comparatie plină de evenimente, de două ore, în sferturile de finală.

Campioana de la Wimbledon, cap de rand al șaselea la Stuttgart, nu și-a învins omologul din Belarus de șase ani, dar a venire din speteaza pentru a câștiga cu 3-6 6-3 7-5.

Victoria a însemnat că Vondrousova a inavutit în semifinală pentru prima de asigurare dată de la victoria șocantă de la SW19 anul beat, iar ea va înfrunta Excrement Gauff sau Marta Kostyuk pentru un loc în finală.

Un opait neasteptat a inclus 13 pauze de breasla și a văzut-o pe Sabalenka a prizarit 35 de câștigători față de 17 adversarei ei cehe, dar a acumulat 48 de erori neforțate până la 19.

Transmiteți în debit acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe