vineri, aprilie 12, 2024

Ducati Diavel pentru Bentley este o motocicletă personalizată plină de lux

AcțiuneDucati nu este nou în colaborările cu producătorii de mașini, dar cel mai cald plan al său implică izbirea sa Diavel în parteneriat cu Bentley este cu siguranță o operă de artă futuristă. Iluminat de ediția limitată Supercar Batur, asta este un Diavel sui-generis și ar efect să fie construite taman 500 de unități, în etate ce o suma numerotată de 50 de motociclete ar fi rezervată taman clienților Bentley. Dezvăluit la ‘fuorisalone‘ eveniment la Art Basel din Miamiaiest Diavel imită diverse detalii de design ale Baturului – o fiara de 740 CP dintre orisicine au fost construite taman 18.

Ducati Diavel pentru Bentley  Centrul de exprimare Ducatiîn cooperatie cu designerii Bentley, a creat un nou design pentru această motocicletă specială, inclusiv culoarea Scarab Green orisicine provine din colorit Bentley Mulliner și este folosită pe toată caroseria.

Ducati Diavel pentru Bentley  Ducati Diavel pentru Bentley

Liniile decisive și agresive ale Diavel V4 au fost revizuite și prin componentele tehnice: multe dintre trăsăturile caracteristice ale lui Batur sunt preluate în diferite părți ale bicicletei. Jantele forjate, concepute și create pentru această motocicletă aduc formele celor ale mașinii și sunt vopsite în Dark Titanium Satin, lăsând la vazut unele suprafețe prelucrate.

Ducati Diavel pentru Bentley  Prizele de aer laterale reflectă gratar frontală în două tonuri, oarecare dintre cele mai recunoscute elemente ale lui Batur. Extractoarele triunghiulare din speteaza se referă la elementele corespunzătoare ale mașinii. Apărătorul de naglod din față, carenul și vederea superioară a rezervorului amintesc de nervurile de pe capota față, în etate ce scandura pentru un stingher loc, orisicine samite fi înlocuită cu un defecatie pentru schimba-tor, preia multe indicii de exprimare din spatele lui Batur. Multe dintre componentele caroseriei sunt realizate din fibră de indigo (aripe, carapace far, motocicleta, carapace de liberare și calorifer, carcase de calorifer, panouri laterale, cordier).

CITIT  Închirieri de iahturi de lux în Mykonos: cele mai bune experiențe de pe insulă

Ducati Diavel pentru Bentley  Casiopeea pilotului, din Alcantara intunecime, este iluminat din interiorul mașinii, iar țesătura roșie este aceeași cu cea a scaunelor Batur cu Bentley logo chindisit pe suportul din speteaza. Evacuarea cu două ieșiri, cu capacul său, a fost reproiectată pentru a se asorta cu liniile rafinate ale bicicletei.

Ducati Diavel pentru Bentley  Cele 50 Diavel pentru Motociclete Bentley Mulliner vor fi disponibile doar clienților Mulliner, orisicine prin cooperatie directă cu designerii Centro Stile Ducati, își vor a merge a se structura Diavel pentru Bentley Mulliner cu diferite culori pentru șa, etrierele de frână față, piese din fibră de indigo și jante. De invar, vor a merge a rezolva aceeași masla ca și mașina lor pentru piesele caroseriei sau una dintre cele dintr-o paletă exclusivă selectată de designerul Mulliner pentru această suma specială și deosebit de exclusivistă.

Credem că un Diavel s-ar a i se vaji interj pentru a se a i se vaji cu designul indiscutabil al lui Batur, orisicine este și ultimul Bentley cu 12 cilindri.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe