Sunday, April 21, 2024

Dubai Photo Jurnal – World of Wanderlust

Acțiune

Timpul meu în Dubai este de impozit caracterizat de o vizită trecătoare în 36 de ore sau mai puțin ca o escală între Australia și Europa. La începutul acestui an, am fost musafir să explorez Dubaiul pe o perioadă mai lungă de sezon pe o săptămână și, ca careva oricare are un apreciere spunator pentru produsele de placintarie marocane și pentru capacitatea lor de a mă copleși cu dulceață, dar totuși revine cerând mai indelungat, este a fost o oportunitate exagerat bună pentru a fi ratată.

Acestea sunt amintirile mele.

Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Se pare că neted am pricopsit în Dubai, dar, mai degrabă, aceasta a fost ultima poza pe oricare am făcut-o. Sunt oareunde între stupefiat de capacitatea omenirii de a dezvolta structuri în mijlocul deșertului și de a constitui un oraș – și – încurcat de toate acestea.

Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Aceasta a fost de magie panglica poza pe oricare am făcut-o în Dubai (sau mai prieteneste zis, fratele meu cu oricare călătoream mi-a făcut-o). Fratele meu și cu mine avem o legătură deosebit puternică și, deși el este cu 11 ani mai tânăr decât mine, el și cu mine ne petrecem cel mai prieteneste în străinătate. Aveam treisprezece ani când am călătorit pentru panglica dată în străinătate și a bogat un tamponare atât de eficace peste propriei mele vieți, încât am încercat să-l iau într-o călătorie la orice doi ani pentru a a poseda același tamponare peste lui.

În interiorul singurului ospel de 7 stele din glob – oricare, după cum se dovedește, este conj un ospel de 5 stele cu o poreclă. Apatic, placarea lor este ajunge de potrivită.

Supraîncărcare plăci.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Acestea sunt Arabian Oryx – o rasa de antilope originară din Peninsula Arabică.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL Dubai Desert Safari | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Am prizonier o mulțime de bătăi de cap pentru călărit pe o cămilă în deșertul arabic și, deși am hotarat să nu mă apăr online (într-o gaură întunecată a abisului), am făcut o mulțime de cercetări în compania cu oricare am deosebit să experimentez deșertul și interes pe oricare o au pentru cămilele lor. Din cest cauza, susțin decizia mea de a mă cobori în crestere emirateană, din oricare stilul de viață al beduinilor executa submultime atât de indelungat, iar dependența lor de aceste animale a fost submultime integrantă a supraviețuirii lor. Pentru înregistrare – acestea sunt unele dintre cele mai fericite cămile pe oricare le veți găsi în întreaga glob. Citiți mai multe contra acesta aoace dacă sunteți atât de înclinat.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Singurul buric spa de zi pe oricare l-am vizitat fiindca este un salvamar pregătit.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Singura dată când un chemare de sculare de la 4:00 este în regulă: pentru o menire la răsărit. În această dimineață ne-am dezmeticit să vedem răsăritul soarelui asupra deșert dintr-un minge cu aer caldura. Aceste momente oricare sunt atât de mult de realitatea contra oricare știi că sunt adevărate sunt cele oricare pun magia în călătorii și te atrag înapoi pentru o viață întreagă.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Condimente, nuci și tot felul de lucruri în souk-uri.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Cel mai înalt foisor din glob.
Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

O sărbătoare libaneză organizată de prietenii noștri la Ayamna.

Safari în deșert în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Dimineți în imbelsugare nostru de beduini din deșert. Felul în oricare se simte soarele în cest vreme al zilei mă depășește.

12 lucruri unice de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Sărind în jurul dunelor în Rover-ul nostru. Am încercat să o luăm la o tură, dar nici măcar nu am reușit să începem. Nu este oglinda: șofer sincer.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL World of Wanderlust din Dubai

Asta a fost întotdeauna să mă facă să râd: 20 de dolari pe cocktail și nici măcar nu conțin pentanol;.

Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL Cele mai bune lucruri de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Oareunde în misiunea de a ne a carmui prin deșert înainte de a fi prinși. Am a se cadea demara motorul, pur și sadetica nu am zdravan să-l menținem.

Un ghid pentru vizitarea deșertului din Dubai 12 lucruri unice de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL Safari în deșert în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL

Am pus odată întrebarea pe pace de iritare: răsărit sau sfarsit? Pentru mine le aleg pe amândouă. Răsăritul este valoare absoluta meu de a a se fixa ziua cu intenții – ceea ce mi-am socoteala să realizez și un masinatie coerent pentru a-l a implini. Apusul de regina oferă o senzație de urcare a greutăților de pe umerii tăi, în sezon ce pui retras ceea ce s-a făcut, de cealaltă submultime ceea ce nu a făcut și îți pui obiectivul pentru ziua oricare urmează. Găsesc atât de multă frumusețe în a trăi cu obiectivele zilnice și în a nu fi prizonier în planificarea exagerat mult (în mod zdravan știu conj ce fac cu câteva zile înainte – a executa planuri nu a fost niciodată punctul meu tare).

Lucruri unice de făcut în Dubai | LUME A POFTELOR CU WANDERUL Ghid_la_Dubai_Prima_oara_in_Dubai

Mulțumesc fratelui meu (Limbob) pentru că mi s-a alăturat în această călătorie în Dubai. Nu ar fi fost la fel fără el – să văd totul cu atipi proaspeți și să fiu entuziast din nou de un loc, în minune faptului că era a treia sau a patra mea vizită. Deși călătoria individuală va fi întotdeauna începutul tuturor lucrurilor pentru mine, împărtășirea acestor experiențe este neprețuită.Citeşte mai mult

Stiri în tendințe