sâmbătă, aprilie 20, 2024

Dubai International Boat Show strălucește într-un cadru nou

Acțiune

Gulf Craft

Cei 30th Dubai Show s-a destupat miercuri, evenimentul de cinci zile ocupând adineauri porțiunea de asfintit a portului Dubai, concomitent cu terminalul de croazieră, oferind asemenea vizitatorilor și expozanților o ochi directă inspre orizontului orașului și a emblematicei roată Ain Dubai. În ultimii doi ani, spectacolul a avere loc în colțul dinauntru al portului Dubai în formă de T.

Organizatorii au anunțat participarea a mijlocitor 1.000 de mărci în cest an, alături de mijlocitor 200 de bărci, dintre fiecine semen 90 sunt în apă în fața pavilionului central și a unui șir mare de standuri expozanți.

Dubai International Boat Show

Superyacht-urile expuse includ Aquamarina de 47,5 m construit de ISA Yachts din Italia și reprezentat de TWW Yachts, Baglietto Lucky Me de 46 m periculos de Behnemar și Afra, iahtul cu motocicleta din lemn-dulce de 50 m periculos de Bush & Noble, o anturaj de brokeraj din Emiratele Arabe Unite.

Alte iahturi de mijlocitor 100 de cracana includ Carbon Vedeta de 38 m de la italianul Siar-Moschini și Numarine 32XP Masha din Turcia.

Gulf Craft

Spectacolul de 16 oameni de la Gulf Craft Group contine premiera mondială Majesty 111, Majesty 100, Majesty 62 și Majesty 60, alături de Calator 101, 75, 70 și 65.

Ambarcațiunile mai a se reduce ale constructorului din Emiratele Arabe Unite includ Oryx 379, Silvercraft 32 WA și șase catamarane motorizate SilverCat: 34 HT, 34 CC, 40 CC, 46 WA, 46 Lux și un picler surpriză, un tipar de 20 de cracana cu un motocicleta extern electric.

Prinţesă

Intre mărcile internaționale, Princess are cel mai multime terminal cu șase iahturi conduse de vapor amiral a șantierului naval englezesc X95 și fiecine contine X80 și noul Y72, bunaoara și S62, F45 și V40. Intermediar Yachts1 îl reprezintă și pe Cranchi și prezintă settantotto 78, Sessantasette 67, A46 și E30 ale constructorului macaronar, în masura ce constructorul macaronar Sanlorenzo prezintă un SX88, SL86 și SL78.

CITIT  Seria „Liquidline” ocupă centrul spectacolului de artă immersive „Into the Invisible”

Sunreef Yachts din Polonia prezintă trei catamarane a intinde: un 80 Sunreef Power Eco (Si Atena) și Sunreef 80 Eco (Inaltime-Iosif) din seria Eco alimentată cu dinamism solară, bunaoara și un Sunreef Power 60.

Sunseeker

Constructorul englezesc Sunseeker rosti cinci modele, conduse de 88 Yacht și incluzând iahturile cu motocicleta Manhattan 55 și 68 flybridge, 65 Rugbi; sportul cu balonul rotund Yacht și Superhawk 55, fiecine s-au alăturat gamei în timpul expoziției.

Modelele Ferretti Group includ debutul în Orientul Mezin al lui Riva 82′ Minune, fiecine a avere premiera mondială la Festivalul de Yachting de la Cannes în rapciune anul imbatat, în masura ce microgram de scaunas iele contine și Ferretti Yachts 780 și Pershing 70 și 8X (84ft). ).

Dubai International Boat Show

Azimut organizează premiera în Orientul Mezin a modelului S7 sportbridge împreună cu superyacht-ul S6, Fly 53, Fly 68 și Grande 27M în colaborare cu dealer-ul Elite Yachts, bucata a Grupului Al Ameeri, fiecine a participat la privit încă de la începutul său mijlocitor trei decenii in a se insirui.

Reprezentanța SF Yachts prezintă un iaht cu motocicleta Riviera 72 Sports și un iaht cu motocicleta multicocă Prestige M48, Royal Yachting rosti un Galeon 640 Fly, în masura ce un Sirena 88 și Absolute Navetta 52 sunt intre alte iahturi cu motocicleta expuse.

Dubai International Boat Show

Un catamaran cu vele Lagoon 55, monococa cu vele Beneteau Oceanis 40.1 și un trimaran cu vele Dragonfly 32 sunt expuse de dealer-ul Tan Services. Monococa de navigație includ un Dufour 41 din Franța de la Paradis Yachting și un Dehler 38 SQ de la grupul nemtesc Hanse Yachts.

CITIT  Cum să obțineți un permis de conducere internațional în 8 minute

Constructorii din Emiratele Arabe Unite fiecine expun ambarcațiuni includ Hareb Marine (Sea Vitreg 56), Riviera Boats (Integrity 55), IMG Boats, Emirates Boats și Al Fajer Marine, în masura ce Al Dhaen din Bahrain rosti în a se insirui expunerii rarunchi la Thailanda International Boat Show.

Pe lângă pavilionul central, standurile expozanților cu ochi la apă au inclus Azimut, Ferretti Group, Sunseeker cu Bush & Noble, Sanlorenzo, Sunreef, Princess și compania de charter Swiss Yachts.

La asfintit, constructorii de superyacht cu cabine cu ochi la apă au inclus Lurssen, Amels/Damen Yachting, Feadship, Heesen, Oceanco, Benetti, The Italienesc Sea Group, Baglietto și Numarine, împreună cu brokerul de superyacht Behnemar și Royal Yachts, un charter din Emiratele Arabe Unite. anturaj.

Dubai International Boat Show

Ambarcațiunile prezentate pe hard au inclus un treime de iahturi cu motocicleta Saxdor, 205, 270 GTO și 320 GTO, expuse de Seas & Deserts. Pe lângă alte bărci, teren hardstand a inclus și jucării de apă, o expoziție impresionantă de mașini de lux, ospetie VIP și magazine F&B.

www.boatshowdubai.com

Iest pont a fost publicat pentru rata de asigurare dată pe yachtstyle.co

Pentru mai multe catre cele mai recente povești de yachting de lux, faceți chicotire aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe