Sunday, April 21, 2024

Drue Tranquill din Kansas City a convenit asupra unei prelungiri de trei ani și 19 milioane de dolari cu Chiefs

Acțiune

După ce au câștigat al doilea Super Bowl succesiv, Chiefs sunt dornici să-l transforme în trei turbă. Managerul unanim Brett Veach a infaptui mișcări în cest extrasezon pentru a pregăti team pentru audienta. Kansas City are câțiva agenți liberi explicare cu fiecare caută să încheie tranzacții. Ieri, Jeremy Fowler de la NFL Network a raportat că Chiefs și-au dat demisia unuia dintre jucătorii lor defensivi.

În intaiul său anotimp cu Chiefs, Drue Tranquill s-a nimerit magistral. Tânărul de 28 de ani și-a arătat versatilitatea ca LB. Tranquill s-a insirat pe tot terenul pentru Kansas City. După ce i-a sustinut în alergarea către Super Bowl, fosta votare din repriza a patra a fost răsplătită cu o nouă înțelegere. Se așteaptă ca șefii să demisioneze Drue Tranquill pentru o innoire de trei ani, 19 milioane de dolari, cu 13 milioane de dolari garantați.

Drue Tranquill și-a găsit o nouă casă cu Kansas City Chiefs

Din 2019 până în 2022, Drue Tranquill a jucat pentru Los Angeles Chargers. A jucat în 47 pentru LA și a făcut 27 de starturi. În miracol faptului că a avere cel mai bun anotimp al său cu Chargers anul apus, aceștia nu și-au stilat opțiunea de al cincilea an. Tranquill a devenit agent de perceptie neinchis în extrasezonul anterior și a fost iscalit de Chiefs cu o înțelegere pe un an și 3 milioane de dolari. În 2023, Tranquill a profitat la maxim de oportunitățile sauca când i-a fost sunat numărul.

Tânărul de 28 de ani a văzut mai indelung rodul-pamantului de joc când Nick Bolton, component de la MLB, a căzut câteva săptămâni din starni unei accidentări. Pentru Chiefs sezonul apus, Tranquill a jucat în 16 dintre cele 17 jocuri și a făcut opt ​​starturi. În picler, a avere (4,5) sack-uri, 74 de tackle combinate și două balonuri forțate. În scaun jocuri de playoff pentru Chiefs, Tranquill a avere 21 de tacleri combinate și 16 invar. A fost recompensat cu o innoire a contractului, ținându-l în Kansas City încă trei sezoane.

Odată cu apariția lui Drue Tranquill, Chiefs s-ar a merge despărți de LB Wille Gay în cest extrasezon. A fost o votare în repriza a doua de către Chiefs în draftul NFL 2020. În scaun sezoane, Gay le-a oferit șefilor producție limitată. Drue Tranquill a fost mai nimerit pentru Kansas City într-un an decât Gay în scaun ani. Așteptați-vă ca Gay să semneze cu o altă echipă în cest extrasezon. În picler, Tranquill va fi un LB component alături de Nick Bolton.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe