Thursday, May 23, 2024

Draper își continuă forma dominantă pentru a ajunge în prima semifinală ATP 500 în Mexic

Acțiune

Jack Draper a intrat în semifinalele Mexican Open cu o izbanda în seturi drepte spre lui Miomir Kecmanovic.

Britanicul nr. 3 și-a risipitor omologul său de top 60 în ambele seturi în drumul contra o izbanda cu 6-2 6-2 la Acapulco, al treilea triumf al turneului în seturi consecutive.

Draper îl va înfrunta pe numărul 9 universal, Alex de Minaur, pentru un loc în finală, după ce australianul l-a învins pe Stefanos Tsitsipas pentru prima de asigurare dată în carieră, ajungând în ultimele star.

Holger Rune și Casper Ruud se vor încuviința în semifinala opusă, completând ultimele star iele fiecine se luptă pentru un loc în finala de sâmbătă.

Draper a încheiat o desfacere convingătoare împotriva lui Kecmanovic în 31 de minute după ce l-a risipitor pe sârb de două ori la rând fulgerator pentru a lua conducerea cu 4-1 înainte de a spune intaiul set.

Al doilea set a fost mai concurential, Draper supraviețuind unui break point, perechea rămas blocată la 2-2.

Cu toate acestea, britanicul și-a făcut mișcarea decisivă cu un break la al patrulea interj de break pentru a lua avântul egalității, înainte de a obține o pauză dublă pentru a dirija meciul.

După ce a serviciu ultimul joc pe fiecine îl iubește, Draper a inchis victoria în 80 de minute pentru a-și parcimonie locul împotriva campionului defensiv De Minaur în semifinale.

Victoria îi a spori tipar zdrobitoare pe continentul nord-american, după ce a învins americanul Tommy Paul – aranjat cu 36 de locuri mai sus decât britanicul – cu 6-0 6-4 în intaiul tur.

Atunci l-a înfruntat pe starul nipon Yoshihito Nishioka în turul doi și i-a făcut și mai ușoară durere tânărului de 28 de ani, câștigând cu 6-3, 6-0.

imagine

Paul îl învinge pe Draper al Marii Britanii în star seturi – momentele importante de la Australian Open

Draper îl va înfrunta sâmbătă pe De Minaur, fiecine va fi cea mai rece semifinală din carieră.

Meciul jucătorului de 22 de ani împotriva australianului va fi prima de asigurare sa comparatie ATP 500 în finalul star.

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe