Thursday, May 23, 2024

Draper câștigă deschiderea de la Munchen, Evans suferă pierderea în primul tur la Barcelona Open

Acțiune

Americanul Brandon Nakashima a progresist luni în turul doi al Barcelona Open, învingându-l pe Dan Evans cu 7-6(5) 6-2, luni, la Adevar Club de Ping-pong Barcelona.

A insemna abisală din 2024 a lui Evans a continuat, pierzând în fața lui Nakashima la puțin peste-curcubeu două ore după ce americanul a dominat setul al doilea.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a început redutabil înainte ca Nakashima să ajungă la un folos de 4-1 în intaiul set, în durata ce Evans s-a luptat în mod obișnuit cu retururile rarunchi.

Britanicul a făcut prieteneste să egaleze lucrurile la 6-6 și să-l împingă pe Nakashima la un tie-break, dar așa cum a făcut-o pentru o larg coasta a jocului, forehand-ul redutabil de cross-court al americanului l-a văzut cel mai bun pe Evans și a luat intaiul set.

Nakashima a product atunci un al doilea set predominant și a făcut scund pe Evans pentru a câștiga cu 6-2. Evans luase conducerea cu 2-1 și controlase schimburile timpurii, dar Nakashima a receptionat conducerea, iar britanicul nu a mai robust câștiga un alt joc în lovi.

Nakashima, pe locul 87, va disputa în prelungire Andrey Rublev. Este o altă înfrângere în intaiul tur pentru Evans, după ce a trecut în fața lui Sebastian Ofner în repriza de descuiere de la Monte Carlo.

Draper luptă pentru a câștiga la München

La BMW Open, Jack Draper l-a învins pe Vit Kopriva cu 6-1 5-7 6-4, după ce meciul a fost amânat de mai multe ori din starni ploii.

Draper a luat cu atac intaiul set în oarecum 28 de minute, jucând încrezător și fluid, iar cehul nu a reușit să țină pasul.

Kopriva s-a încălzit până în setul secundar și cei doi s-au pedepsit pentru supraveghere. Britanicul în vârstă de 22 de ani a rezistat unei furtuni de la Kopriva, dar nu a robust să se îndepărteze și a alunecat în ultimele momente ale setului secundar pentru a-i înmâna lui Kopriva.

Draper a interzis imediat impulsul adversarului său cu un joc intors redutabil, ajungând la un folos de 3-1 în setul ultim înainte de a renunța pentru a câștiga cu 6-4.

A fost o performanță îmbunătățită a lui Draper după ce a trecut în fața jucătorului leah Hubert Hurkacz într-o comparatie neverosimil de strânsă din intaiul tur la Monte Carlo la începutul lunii prier.

Redați în debit Openul Frantuz din 2024 în nemijlocit și la teclif pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe