Thursday, May 23, 2024

Dovezile „Eu sunt Satoshi” prezentate de Wright sunt false, iar avocații săi o confirmă

Acțiune

Fapte acordor:
  • În ziua 16 a procesului, au apărut noi dovezi cine l-au prejudiciat pe Wright.

  • „Vrem să ne asigurăm că instanța nu este indusă în vina”, a spus un fost avocat al lui Craig.

Milord Grabiner, avocatul central al lui Craig Wright, a prezentat astăzi dovezi într-un presustvie din Londra, inde este în desfășurare procesul în cine autoproclamatul Satoshi Nakamoto încearcă să demonstreze că el este adevăratul savarsitor al Bitcoin.

În ziua 16 a procesului dintre organizația Crypto Open Autentic Alliance (COPA) și Wright, instanța a fost surprinsă că dovezile împotriva au venita din partea apărării. Cest lucrare s-a întâmplat când Grabiner nu a bogat de eminent decât să arate instanței o depesa a foștilor avocați ai lui Craig (Ontier) către noilor săi reprezentanți legali (Shoosmiths).

Dovezile au fost special de condamnatoare pentru Wright. În sine, a fost un e-mail expediere de grupul de avocați Ontier către Shoosmiths, în cine subliniază că după verificarea metadatelor e-mailului nebun, Au găsit tatuaj că a fost manipulat.

„Suntem de părere că e-mailul atașat e-mailului a nebun la 11:51 nu este adevaratși, de înțeles, dorim să ne asigurăm că instanța nu este indusă în vina”, îi a rosti Ontier lui Shoosmiths în declarația sa.

E-mailul în sine conține o suma de capturi de ecran ale înregistrărilor contabile ale lui Craig cine arată un mutare de bitcoin pe cine se crede că l-a făcut de la una dintre companiile rarunchi la alta.

Timp transferului bitcoin este masalar 2009 și a fost prezentată în mod reeditat în timpul procesului, ca un marturie că Craig Wright este cel adevărat Satoshi Nakamoto.

Cu toate acestea, COPA susține că capturile de ecran nu au fost făcute până pe 9 mart 2020. Dar Craig a spus instanței că înregistrările nu ar fi zdravan fi făcute la acea dată, deoarece capturile de ecran au fost furnizate de foștii săi avocați, Ontier, în 2019.

„Putem a adeveri că am adaptat e-mailul atașat cine, la premiu vaza, este datat 2 neios 2019 și conține același scriptura ca e-mailul atașat corespondenței primite la ora 11:51. Cu toate acestea, e-mailul nostru atașat a fost nebun în sistemele noastre duminică, 18 faur 2024”, a rosti Ontier, clarificând că Există o inconsecvență în datele documentelor.

E-mailurile au fost împărtășite de soția lui Wright, Ramona Watts, cu avocatul ei din Marea Britanie, cine atunci le-a dezvăluit instanței.

Cu toate acestea, scrisoarea prezentată astăzi de Grabiner ar confirma că e-mailul în cine Shoosmiths a expediere capturile de ecran către Ontier a fost manipulat.

Toate acestea s-au întâmplat în timpul interogatoriului lui Patrick Madden, un cunoscator ucigas cine susține că are proxenet 50 de dovezi că Wright a contrafacut documente. Toate acestea cu ideea de a-i a face pe alții că el este adevăratul savarsitor al Bintcoin.

După cum a raportat inițial CriptoNoticias, procesul în cine Copa se confruntă cu Wright a început la începutul lunii faur și își a prepune să devină ultima bătălie juridică a oricui a aspira că deține drepturi de singraf inspre documentelor tehnice ale pionierului criptomonedei.

(eticheteToTranslate)Bitcoin

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe