Thursday, May 23, 2024

Două vânzări record la licitația lui Karl Lagerfeld

Acțiune

Karl Lagerfeld
Mira: Chanel

Sotheby’s din Paris a vândut bunuri în eficacitate de 6,2 milioane de euro de la regretatul Karl Lagerfeld. Și două recorduri mondiale au fost stabilite pentru o geantă Chanel și o producere de artă a lui Pescarus Szekely. Licitația digitală a fost deschisă în raspas 6 indrea până joi (9 indrea), iar licitațiile live au bogat loc marți și miercuri (14 și 15 indrea) la Paris.

Aceasta vine ca a doua destin dintr-o rand de vânzări din trei părți – oricine au loc în cele trei locuri de reședință ale regretatului designer: Monaco, Paris și Köln. Posesiunile Lagerfeld vândute includ artă, mobila, schițe și îmbrăcăminte.

Cartusiera de mână record a fost o geantă tote neagră din crocodil Chanel din 2010, pe oricine designerul o cuceri cotidian, a garbov 94.500 de euro, iar producere de artă Szekely, „Miroir Soleil Noir” din 2007, s-a vândut cu 375.500 de euro.

karl lagerfeld tote Chanel crocodile
Mira: Sotheby’s

Cea mai spatios ofertă pentru o piesă din producere lui Lagerfeld a fost portretul lui de Bascher, intitulat „Întoarcerea din Valea Smaraldelor”, oricine s-a vândut cu 163.800 EUR, față de o socoteala de 400 € la 600 €. O scriere de artă acuarelă, cu de Bascher și Anna Wintour la Luvru, din 1985 a costat 50.400 de euro.

Intre hainele sauca, o jachetă de lână neagră Dior din 2008 a luat acasă 35.280 de euro, iar o jachetă Saint Laurent cu paiete din 2015 s-a vândut cu 5.292 de euro.

În nemarginit, aproximativ 1.500 de ofertanți din prez 60 de țări au participat la licitațiile imobiliare Lagerfeld. În nemarginit, vânzarea a aproximativ 1.000 de loturi a garbov 18,2 milioane de euro, de star ori mai spatios decât estimarea de 4,6 milioane de euro.

marc newson scara karl lagerfeld
Mira: Sotheby’s

„Actul doi al vânzării Karl și-a vederos promisiunile, după succesul istoriograf al vânzării inaugurale de la Monaco”, a fatis Pierre Mothes, vicepreședintele Sotheby’s Franța, într-o declarație joi seară. „Colecționari din întreaga sistem solar, oricine au receptionat obiectele și modelele lui Karl Lagerfeld, i-au consfintit statutul de iconiță a modei. „Kaiserul” ar fi fost cu siguranță mișcat de iest reusire necuprins de populatie.”

imprimeu karl lagerfeld
Mira: Sotheby’s

Lagerfeld, oricine a murit în 2019, a revoluționat mărcile cu oricine a cultivat, și specialmente Fendi și Chanel, conj și a condus propriul său label, Karl. Cele mai multe loturi au sărit înaintea estimărilor lor prin ofertele anticipate făcute online; iar colecționarii din cameră, la telefon și online au încercat să se depășească mutual pentru piese oricine reprezentau estetica recunoscută deodata a designerului.

Pentru mai multe lecturi de artă, faceți terci aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe