Monday, May 20, 2024

Dosarele lui Christian Falk – vânzarea de incendiu a lui Bayern dacă Nagelsmann se întoarce, Musiala la Man City? & Mai mult

Acțiune

Aiest marfa a fost publicat inițial pe Daily Briefing al lui Fabrizio Romano, un slujba de subscriere. Dacă doriți să primiți articolele exclusive ale lui Fabrizio Romano prin e-mail înainte de scoatere pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la slujba aoace: thedailybriefing.io

Prezentarea exclusivă a transferurilor de astăzi de la Bundesliga Christian Falk, cu Bayern Munchen, Manchester City, Bayer Leverkusen, Liverpool și multe altele

🎧 ASCULTĂ Debrief-ul aoace!

Cele mai importante povești de astăzi

  • Câți jucători ar a merge a da Bayern Munchen dacă Julian Nagelsmann se întoarce?
  • Este infailibil viitorul lui Jamal Musiala la München?
  • Discuții asupra zvonuri între Carlo Ancelotti și Xabi Alonso…
  • Și alte actualizări asupra Mario Gotze, Kingsley Coman, Niko Kovac și multe altele!

BAYERN MUNCHEN

Căutarea unui portsatelit a lui FC Bayern este încă deschisă. Julian Nagelsmann nu a raspicat încă dacă se va întoarce la fostul său club. De asemanator, are opțiunea de a-și scurge contractul de portsatelit al Germaniei până în 2026. Sunt inca negocieri cu clubul și asociația. Dacă Nagelsmann și FC Bayern ar destul la o înțelegere, ar fi două stele pe foaie lui de lovituri. Leon Goretzka și Serge Gnabry vor fi atunci vânduți. Bayern este pregătit să investească 200 de milioane de euro în această vară, dar aceasta va fi finanțată din potențiale vânzări. O rezolutie cu curiozitate la viitorul lui Nagelsmann este de așteptat să vină în următoarele zile. Indata este 50/50 pe fiindca va destul.

În disparut, a existat un dobanda poftorit față de amandoi jucători din Prim-ministru League. Manchester United îl urmărește pe Goretzka, Armatura îl urmărește pe fostul lor jucător Gnabry. Niciunul nu este focos în iest clipa, dar ar a merge transforma atât de iute. Dacă nu vor trai oferte pentru Gnabry, Bayern ar a scoate și asupra vânzarea lui Kingsley Coman. Pentru frantuz, a existat și dobanda pentru disparut de la Manchester United.

Kingsley Coman de la Bayern – (A poza de Alexander Hassenstein/Getty Images)

Vești bune pentru Bayern: Leroy Sané a semnalat că va a scoate asupra un nou intelegere cu clubul. Actuala se desfășoară până în 2025.

Bayern are inca în inteligenta un înlocuitor pentru Gnabry: Chris Führich de la VfB Stuttgart. Naționalul neamt este fan al lui FC Bayern încă din copilărie. Are o clauză de ieșire de până la 23,5 milioane de euro. Borussia Dortmund a fost și el materialist, dar nu își samite a cuteza jucătorul. FC Bayern este în atentie marea favorită la transmisiune.

Bayern are inca planuri pentru un loc la mijlocul terenului orisicine ar fi dezrobit prin vânzarea lui Goretzka. FC Bayern este în urmare în căutarea unui mijlocaș defensiv pentru noul timp. Joao Palhinha de la Fulham FC nu mai este o problemă. Încă nu este lamurit dacă transferul jinduitor al lui Pescarus Zubimendi de la Aievea Sociedad va funcționa. De aceea, Bayern continuă să-l monitorizeze pe Amadou Onana de la Everton FC. Din clipa ce belgianul de 22 de ani a jucat și la Hamburger SV și Hoffenheim, vorbește germană.

Încă nu există nicio rezolutie cu curiozitate la viitorul lui Alphonso Davies. Davies a lăsat să expire ultimatumul pentru noul său intelegere cu FC Bayern. Clubul îi oferise un remuneratie de vreo 14 milioane de euro. Bayern a pretinde acusi să-l vândă în vară. Dar Aievea Madrid nu a făcut încă o ofertă. Dacă nu se întâmplă desertaciune, Bayern ar fi dispus să-și reînnoiască oferta lui Davies. Dar: Nu în condiții mai înalte. Bayern îl urmărește între anotimp pe Miguel Gutierrez. Intaiul nume de botez de pe listă pentru această funcție a fost Theo Hernández, dar AC Milan a spus extrem lamurit că va fi mult să-l obțineți. Gutierrez ar a merge fi apoi cea mai bună opțiune – mai deosebit dacă nu va fi la fel de adunator! Cert, totul a atarna de Alphonso Davies. Este genul de mișcare orisicine va transforma serioasă dacă Davies pleacă în această vară.

Întrucât nu există încă o rezolutie în privința lui Nagelsmann, Bayern se uită în urmare la Roberto De Zerbi. Faptul că antrenorul de la Brighton a spus actual populatie că nu a pretinde să-și părăsească clubul nu musai să păcălească pe nimeric. Pentru că De Zerbi nu este materialist exclusiv de o ținută de top conj Bayern, el este și un voluminos fan al orașului Munchen. Fundalul dragostei secrete este: De Zerbi are un asociat la FC Bayern pe orisicine l-a vizitat de mai multe ori. Gianni Bianchi este kinetoterapeut la FC Bayern; italianul a sosit cândva la FC Bayern cu Luca Toni, fost inaintas și campion universal. Bianchi i-a arătat lui De Zerbi orașul, ceea ce se pare că l-a incantat pe portsatelit. Munchen este respectat „cel mai boreal oraș” confidential al Italiei. Nu e de pretuire că antrenorul macaronar își samite a-si inchipui o mișcare.

Alți candidați pentru Bayern sunt în urmare: Ralf Rangnick, antrenorul național al Austriei, și Roger Schmidt, Benfica Lisabona. Au existat zvonuri din Spania că Bayern a bogat o întâlnire cu Zinedine Zidane. Dar clubul mi-a refuzat-o.

Ralf Ragnick cu Nicolas Seiwald – (A poza de Christian Hofer/Getty Images)

Am asezare săptămâna aceasta cu Oliver Kahn, orisicine a fost concediat din funcția de CEO al FC Bayern în mai anul disparut. Kahn gândește voluminos. Sub conducerea sa, șefii au bogat ideea să-l aducă pe Harry Kane la Bayern. Clar și acusi, Kahn chema că Bayern musai să se gândească și la Kylian Mbappé. De asemanator, slugarnic motto-ului: Think Big!

Kahn și Hasan Salihamidzic s-au străduit din mult să-l obțină pe Haaland în 2022. După cum am aflat acusi, a existat lamurit și o întâlnire secretă cu Erling Haaland și șefii clubului de apoi la Munchen. Aiest lucrare arată că Haaland se gândea interj la opțiunea München. Totuși: banesc, dota München nu a tare ține pasul cu Manchester City.

BAYER LEVERKUSEN

Bayern Munchen plănuiește cu Josip Stanisic în inteligenta pentru sezonul următor. Pentru jucătorul însuși, i-ar plăcea dacă Xabi Alonso ar corespunde cu el la München – ar executa lucrurile puțin mai ușor! Cert, iest lucrare nu se va întâmpla. Pentru că Stanisic se întoarce, Bayern va încerca să vândă Noussair Mazraoui pentru a-i executa loc tânărului de 24 de ani. Aiesta este un lucrare bun pentru clubul din München, deoarece Mazraoui a sosit pentru prima de asigurare dată la Bayern ca zapciu slobod, așa că vor câștiga mulți bani pentru el.

Josip Stanisic în acțiune – (Foto de Christof Koepsel/Getty Images)

În cazul lui Alonso, toată lumea a bogat întotdeauna această parere – la fel cu comentariile lui Fernando Carro (CEO-ul Leverkusen) – că ar a merge destul într-o zi la Aievea Madrid. Poți zari masterplanul în joc, deoarece este mai ușor să spui nu lui Bayern Munchen și Liverpool când știi că Aievea Madrid te așteaptă ofidian cinevasilea sau doi ani. Există zvonuri că Carlo Ancelotti a bogat discuții cu Alonso asupra această opțiune, dar iest lucrare nu a fost dovedit oficialitati. Aiesta este, fără îndoială, oaresice orisicine l-ar incanta pe Alonso, cinevasilea pentru că este un om de vita și aiesta este genul de mișcare orisicine i-ar incanta familia. De asemanator, este prieteneste pentru el, deoarece îi dă anotimp lui Alonso acusi să se dezvolte la Leverkusen. De asemanator, cunoaște organiza de la Madrid, deoarece nu abia că disputa colo, dar a capatuit să antreneze dota U14 pentru a-și câștiga Licența Pro UEFA.

EINTRACHT FRANKFURT

MLS este o opțiune potențială serioasă pentru Mario Gotze în această vară. Cred că este genul de tip orisicine ar fi atras de stilul de viață din New York, dar va a se impune să vedem.

LIVERPOOL

Niko Kovac este în atentie fără angajator – (Foto de Cathrin Mueller/Getty Images)

Managerul Niko Kovac a fost dezrobit cel mai actual la Wolfsburg. Dintr-o dată este respectat pretendent la Liverpool FC. El însuși minimizează populatie interesul. Totuși, am aflat că agenții lui se aflau de intamplare în Anglia. De asemanator, este adevărat că agenții săi au oral cu Liverpool FC. Rezultatul: Kovac nu este cinevasilea dintre candidații de top la Liverpool. Dar este și adevărat că se află pe o listă extinsă de candidați orisicine nu sunt încă o problemă dar pe orisicine clubul o monitorizează.

ORASUL MANCHESTER

Manchester City este interj materialist de Jamal Musiala. Liverpool și Chelsea sunt, de asemanator, cu ochii pe starul Bayern. Acestea fiind spuse, nu e ca și cum Musiala executa presiuni deasupra angajatorilor săi să părăsească Munchen. Primele discuții vor fi cu conducerea Bayern Munchen. Anturajul lui Musiala a pretinde să vadă un drept de viitorime, nu exclusiv pentru el, ci și pentru club. Progresul în semifinala Ligii Campionilor din iest an a fost un considerent bun pentru Bayern Munchen. Discuțiile cu Bayern vor compune loc în vară și vor încerca totul pentru a-l ține pe Musiala. De asemanator, musai să-i arate planurile lor de a-și a trai cariera; ei musai să-i arate că este eventual să aibă o carieră similară cu Capetenie Bellingham la Aievea Madrid în anotimp ce stau la Munchen. Musai să-i arate că samite fi un patru internațional fără a părăsi Bundesliga. Vor fi mai mulți bani, absolut, la ofertă pentru a îndulci afacerea.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe