sâmbătă, aprilie 20, 2024

Dosarele lui Christian Falk – Liverpool l-a contactat pe agentul lui Alonso, Klopp, în Germania? Stuttgart-i place antrenorul campionatului și nu numai

Acțiune

Iest pont a fost publicat inițial pe Daily Briefing al lui Fabrizio Romano, un slujba de subscriere. Dacă doriți să primiți articolele exclusive ale lui Fabrizio Romano prin e-mail înainte de organ pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la slujba aoace: thedailybriefing.io

Prezentarea exclusivă a transferurilor de astăzi de la Bundesliga Christian Falk, cu Bayern Munchen, Liverpool, Borussia Dortmund, Manchester United și multe altele

FC Bayern este din nou clubul oricare incanta atenția lumii fotbalului catre Bundesliga în această săptămână. Pentru că: Căutarea unui urmator al lui Thomas Tuchel ar a se cuveni declanșa un portsatelit de domino în Germania dar și în Europa. Cluburile și antrenorii din Prim-ministru League sunt, de invar, afectate.

Cele mai importante povești de astăzi

  • Adevărul din-spre „contactul” lui Bayern cu Alonso și din-spre discuțiile lui Liverpool cu ​​agentul lui Xabi…
  • Leverkusen are sinaxar lui Palpabil Madrid pe ; lista de mancare scurtă a potențialilor succesori manageriali pentru Alonso…
  • Ar a se cuveni un șef de campionat să se îndrepte către Bundesliga?
  • Și alte actualizări din-spre Hansi Flick, Jurgen Klopp, Sebastian Hoeneß și multe altele!

BAYERN MUNCHEN

Thomas Tuchel va părăsi FC Bayern în vară, iar contractul său, oricare durează până în 2025, va fi anulat. Antrenorul nu părăsește benevol München și, prin frecventare, nu a pretinde să ia o pauză. Deși este și pe listă la FC Barcelona, ​​este mai materialist de Prim-ministru League. Am spus inca că a vrut întotdeauna să antreneze Manchester United. Dar ceea ce este surprinzător este că și Thomas Tuchel și-ar a se cuveni a-si inchipui că se va întoarce la Chelsea. Timpul inconstient la Londra a fost cel mai norocit din cariera lui. Până adineauri, nouar carmuire ar fi trebuit să-și dea apreciere că despărțirea de Tuchel a fost pesemne o greșeală. Întrebarea este dacă relația cu Todd Boehly pesemne fi restabilită. Colegul meu Tobias Altschäffl a împărtășit un rumoare în episodul curgator al podcast-ului meu „Bayern Insider” că Tuchel s-a referit la american ca „Ted Lasso” în timpul unei discuții emoționante. Lasso este eroul serialului american de dracovenie cu același nume de botez, oricare are mulți fani. Dacă Boehly a găsit comparația amuzantă este cel puțin îndoielnic.

CITIT  Man City primește rapoarte pozitive de cercetători cu privire la ținta de transfer de 35 de milioane de euro Liverpool și Chelsea
Jason Sudeikis (Ted Lasso) la stânga lui Noel Gallagher – (Foto de Catherine Ivill/Getty Images)

Succesorii lui Tuchel se discută adineauri la FC Bayern. Xabi Alonso este încă antrenorul de vis al lui Munchen. Dar – în miracol multor rapoarte – încă nu au existat negocieri între Bayern și Alonso. Ce vorbește pentru acesta: apoi când Liverpool l-a contactat pe Iñaki Ibáñez, agentul lui Alonso, agentul a comunicat repede interesul roșilor celor responsabili de la Leverkusen. Acesta nu s-a întâmplat în cazul lui Bayern. FC Bayern încă așteaptă un signal de la Alonso dacă își pesemne a-si inchipui o inlocuire la Munchen. De îndată ce se va întâmpla acesta, vor începe negocierile.

Roberto De Zerbi de la Brighton este respectat și el pretendent la FC Bayern. Noul șef al sportului, Max Eberl, îl consideră tare interesant pe italienesc. Totuși: la München nu sunt pregătiți ca un portsatelit să ia cu el o echipă genune de asistenți. Acesta ar a se cuveni fi un dificultate. Este o problemă și faptul că de Zerbi nu vorbește germană.

Un alt pretendent din străinătate: Roger Schmidt de la Benfica Lisabona.

BAYER LEVERKUSEN

Sefii lui Leverkusen musai să se gândească și la cazul dacă Xabi Alonso își pesemne a-si inchipui un perspectiva la Liverpool sau FC Bayern. Doi antrenori de pe listă sună individual de interesant: Sebastian Hoeneß, oricare se află și pe listă la FC Bayern. Și Raul. Este spaniolesc ca Alonso și o legendă reală. În atentie, Raul antrenează imbraca secundă a Madridului. Înțelege cambula germană din spatiu petrecută la Schalke (2010-2012).

BORUSSIA DORTMUND

Antrenorul Edin Terzic (41 de ani) musai să se teamă și pentru meseria sa. Julian Nagelsmann este respectat candidatul pentru a-i a se insira. În atentie este selecționerul naționalei Germaniei. Și aoace intervine Jürgen Klopp. Gata lui Klopp îi întristează în mod normal pe fanii roșiilor, dar în Germania crește speranța ca Klopp să preia imbraca națională. Încă nu există nicio nesovaire dacă Julian Nagelsmann și DFB își vor a intinde cooperarea decinde de Campionatul Europenesc.

CITIT  Manchester United caută activ înlocuitorul lui Casemiro
Jurgen Klopp în timpul preserii din Praga pre-Alfa – (Foto de MICHAL CIZEK/AFP via Getty Images)

Klopp ar fi dorința aproximativ tuturor germanilor. Dar din clipa ce a pretinde să-și ia un an de sabasag, adineauri există o nouă considerație în asociație. Sandro Wagner, actualul ajutor al lui Nagelsmann, ar a se cuveni a se scurge anul ca o soluție interimară până când Klopp va receptiona conducerea. Mai rămâne un an până la Misina Mondială din 2026. Iar Nagelsmann ar a se cuveni intoarce la fotbalul de club. Pe lângă Dortmund, se a vorbi că FC Barcelona ar fi materialist și de Nagelsmann.

FC BARCELONA

Hansi Flick nu mai este o problemă la FC Bayern. Flick însuși ar conveni, de invar, să preia postul de la FC Barcelona, ​​​​de incotro Xavi pleacă în vară. Angajamentul consultantului vedetă Pini Zahavi ar a se cuveni da a manca pentru Hansi Flick. Israelianul, oricare are biroul la Londra, nu are exclusiv cele mai bune contacte din Prim-ministru League. Vreunul dintre cei mai apropiați imprieteni ai săi este Joan Laporta, președintele FC Barcelona. Zahavi a inconstient cald câteva zile la Barcelona și s-a întâlnit cu Laporta pentru a a blesti cu el din-spre Flick. Flick învață inca spanioloaica. Cu Ilkay Gündogan, Marc-André ter Stegen și Robert Lewandowski, cunoaște câțiva jucători lamurire din DFB și Bayern Munchen. Cu Lewandowski are un genune avocat pe suprafata plana inlountras.

VFB STUTTGART

Sebastian Hoeness în timpul unui opait din Bundesliga dintre VfL Wolfsburg și VfB Stuttgart – (A poza de Selim Sudheimer/Getty Images)

Antrenorul Stuttgart, Sebastian Hoeneß, este pretendent și la FC Bayern, pentru și la Leverkusen. De aceea și locuitorii din Stuttgart musai să creeze o listă de alternative. Interesant din ochean engleză: antrenorul nord-irlandez Kieran McKenna (37 de ani) din Ipswich Town este pretendent la campionat.

VFL WOLFSBURG

Niko Kovac este portsatelit la VfL Wolfsburg din 2022. Este tare poate să fie nevoit să plece în vară în miracol faptului că are intelegere până în 2025. Este o situație similară cu cea a lui Thomas Tuchel la FC Bayern. Ralph Hasenhüttl, oricare a cultivat la Southampton, și Matthias Jaissle de la al-Ahli sunt considerați potențiali candidați succesori.

CITIT  Manchester United este lider în cursa pentru transferul unui jucător de atac de 17 ani

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe