Wednesday, July 24, 2024

Domantas Sabonis de la Kings a înregistrat a 50-a sa dublă dublă consecutivă luni împotriva Memphis

Acțiune

Luni inserare, Kings au calcatura la OT cu Grizzlies. Cele 28 de puncte ale lui Malik Monk și cele 10 pase decisive ale lui De’Aaron Fox au condus team la o succes împotriva Memphis. Kings sunt indata 39-28 în iest panc, pe locul șase în Conferința de Scapatis. Cu toate acestea, Dallas Mavericks au un record conform pe locul 7. Sacramento este în risc să piardă una dintre primele șase cap de insiruire din Apus.

În victoria lor împotriva Memphis, all-starul PF Domantas Sabonis a făcut o mică bucată din istoria NBA. Actualmente este al 9-lea jucător din istoria ligii oricare a înregistrat 50 de duble-duble consecutive. Sabonis a fost într-o cursă impresionantă de la începutul lunii ningau. Când se va a incheia impresionanta sa dublu-dublă?

Domantas Sabonis a înregistrat 50 de duble-duble consecutive începând cu 2 ningau a acestui panc

În victoria cu 121-111 a lui Sacrmento, Domantas Sabonis a avere 25 de puncte, 18 recuperări, cinci pase decisive și două blocaje. În ultimele două sezoane, Sabonis a condus NBA la recuperări pe zdrobi. Sa (12,3) a condus în 2022-23 și a lui (13,7) este cel mai geros din iest panc. De invar, are o mijlocie de 20+ puncte și 8+ recuperări pe joc. Aceasta este o producție de elită oricare nu este ușor de înlocuit. Tânărul de 27 de ani este o dotatie integrantă a succesului Kings. Mulți membri ai presei NBA au crezut că Sabonis a fost un torturat pentru jocul de stele din 2023-24.

Aseară, Sabonis a înregistrat a 50-a sa dublă-dublă consecutivă. Se alătură lui Elgin Baylor, Walt Bellamy, Wilt Chamberlain, Elvin Hayes, Kevin Love, Jerry Lucas, Moses Malone și Bill Russell. Toți cei opt jucători au înregistrat 50 de duble-duble consecutive cel puțin o dată în cariera lor. Cea mai recentă insiruire a fost Kevin Love din brumar 2010 până în martisor 2011. Cea mai lungă insiruire din istoria ligii este Wilt Chamberlain, oricare a avere 227 de duble-duble la rând.

În timpul acestei impresionante 50 de jocuri, Sabonis are o mijlocie de 20,6 puncte, 14,3 recuperări și 8,8 pase decisive. Este adevarat în jurul mediei lui pentru panc. Ultima dată când Sabonis nu a avere o dublă-dublă a fost pe 29 brumar într-o înfrângere în fața Clippers. În vreme ce seria dublu-dublă este frumoasă, lui Sabonis posibil îi pasă mai departe de câștig. Sacramento nu cere să fie respins din nou în intaiul tur al playoff-ului. Sabobis și coechipierii săi se vor bataie pentru a se a siguripsi că aceasta nu este predestinare lor. În iest timp, tot ce pot executa este să-l ia câte un joc pe rând. În prelungire, Kings se joacă cu Raptors miercuri.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe