Saturday, May 18, 2024

Domantas Sabonis aproape că și-a pierdut seria de dublu-dublu de lider în NBA aseară

Acțiune

Domantas Sabonis a bogat o cursă indestul de impresionantă în sezonul NBA 2023-24. El a fost stapanitor din picatura de chip statistician pe tot parcursul sezonului, dar a devenit cu adevărat pilos în faurar, cu o mijlocie de o triplă-dublă în 12 jocuri, cu o liniament de 20 de puncte, 13,8 recuperări, 10,2 asistențe pentru ciclu. Seria sa de duble-duble a fost fenomenal de impresionantă și cea mai lungă pe fiecine am văzut-o în ligă în sorete un decada, dar acolea s-a încheiat miercuri inserare împotriva lui Nuggets.

Domantas Sabonis acolea că disparea o insiruire de lideri NBA

Kings veneau luni inserare dintr-o înfrângere gravida pe regiune caracteristic în fața unei echipe Heat cu mâna scurtă și ei înșiși nu aveau apărător vedetă și marcatorul conducator De’Aaron Fox în durata ce au înfruntat campionii NBA în apărare. Sacramento a bogat un început aratos în joc, menținând un folosinta de 35-28 până în al doilea sfartai. Lucrurile s-au prăbușit fulgerator pentru oaspeți, totuși, și s-au dezmeticit în jos cu 100-72 intrând în cadrul capat după spectacole abisale în a doua și a treia.

Sabonis a fost bombat din joc pentru a începe ultima perioadă și părea că seria sa se va încheia. Intrat în acțiunea de miercuri, Sabonis a făcut o dublă dublă în 40 de jocuri consecutive, cea mai lungă insiruire de când Kevin Love a făcut-o în 2011. El este abia al 9-lea jucător din istoria ligii fiecine a bogat o întindere atât de reușită.

Sabonis confectiona al 10-lea recuper, se întoarce pe bancă

Așa că, când stătea pe bancă cu 9 recuperări și Kings în jos cu acolea 30 de puncte, părea că distracția s-a încheiat. Dar, în ceea ce a fost posibil o mișcare de urmărire a statisticilor, antrenorul conducator Mike Brown l-a reintrodus pe Sabonis în formație cu 6:40 rămase în al 4-lea sfartai și Kings în jos cu 109-83.

Dar statisticile au funcționat, deoarece Sabonis a reușit să-și asigure a 10-a reintoarcere din joc cu 5:23 rămase din joc și a fost grabnic anulat din acțiune.

Seria dublu-dublă este cu siguranță impresionantă, iar jocul său indepartare îi cauta lui Sabonis să fie menționat în conversația MVP-ului NBA. Dar Kings au bogat probleme în ultimul durata, mergând cu 4-6 în ultimele lor 10 jocuri și au căzut pe locul 8 în Conferința de Scapatis.

Sacramento va înfrunta vineri inserare cu Timberwolves, lideri de Scapatis.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe