Doi jucători de la Newcastle sunt în pragul unei interdicții în Premier League

dascaluc

Sâmbătă inserare îl vede pe Newcastle călătorind la Emirates Stadium și un festila potențial greu împotriva unei echipe în formă a Arsenalului.

Gunners pot ține pasul cu liderii dacă pot câștiga încă trei puncte, în vreme ce Eddie Howe va căuta să schimbe averea Magpies cu o izbanda.

Calificarea europeană musai să fie obiectivul pentru Newcastle acusi, deși cu conj 12 meciuri până la ultim după întâlnirea de sâmbătă inserare și un diferență prezent de 10 puncte între ei și Tottenham pe locul cinci, va fi o rece întrebare dacă imbraca lui Eddie Howe se întoarce supra sever. cu mâna goală.

Propriu Shields Gazette, doi dintre jucătorii lor merg pe o frânghie disciplinară înaintea meciului.

Newcastle ar a se cuveni a se zahatui Guimaraes și Gordon

Mijlocaș polemic și inventiv, Bruno Guimaraes este la conj un cartonaș zimt să primească o agatare de două meciuri, având în vedenie că a dement inca nouă cartonașe în iest iarna.

Coechipierul Anthony Gordon va a capata, de asemanator, o agatare de două meciuri dacă mai primește două cartonașe.

Bruno Guimaraes în acțiune pentru Newcastle United

Având în vedenie că niciun cuart nu este potential să fie trebuincios sau dat de nicio latura, meciul ar a se cuveni a iesi indestul de concret cateodata și, prin continuare, va fi indestul de greu pentru partener să rămână în mars cărții arbitrilor.

În această etapă a sezonului, verice interdicție în topul listei de accidentări a lui Newcastle ar a se cuveni însemna mai multe probleme pentru Howe.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment