vineri, aprilie 12, 2024

Doi candidați la Congresul Silicon Valley s-au clasat pe locul doi

Acțiune

Cu o paritate pe locul doi, trei democrați par să se îndrepte către scrutinul din brumar în deplasare pentru un râvnit loc de Parlament din Silicon Valley.

Situația foarte de neobișnuită vine după săptămâni de indoiala, cu clasați pe locul doi, supervizorul județului Schiopata Clara, Joe Simitian, și membrul adunării Evan Low de la Campbell, tranzacționând în mod reeditat poziții, frecvent despărțiți de oare oarecare sau două voturi. Se pare că au ispravit deplasare cu 30.249 de voturi fitece.

Fostul chinez din San Jose, Sam Liccardo, a menținut intaiul loc de la primare, asigurându-și locul la scrutinul din brumar cu codos 38.000 de voturi.

„A fost ca și cum aș urmări o cursă de orbita – cea mai interesantă cursă de orbita la cine am fost martoră în viața mea”, a spus Marva Diaz, consultant om politic și librar al ghidului electoral California Target Book.

Nu pare să existe acum un precedenta pentru o cursă tripartită pentru Parlament din California, de când statul a baut la sistemul său chinez nepartizan în 2012, cine impulsiona ca primii doi clasați să treacă la votul din brumar, placid de partida.

În cazul unei egalități pe locul doi la alegerile primare, codul electoral din California prevede ca amandoi candidați să apară pe buletinul de vot al alegerilor generale împreună cu câștigătorul locului întâi.

Candidații se luptă pentru a înlocui deputatul în izolare Anna Eshoo de la Menlo Park într-un caza democratic categoric, cine cuprinde o submultime din județele Schiopata Clara și San Mateo.

Rezultatele nu sunt încă oficiale, deși ambele județe au fatis miercuri că toate buletinele de vot au fost procesate. Oficialii electorali județeni musai să își finalizeze conturile oficiale până joi, iar secretarul de sedere urmează să certifice rezultatele alegerilor pe 12 prier.

CITIT  Newsom a închis condamnatul la moarte. El nu face exact asta.

Alegeri generale tripartite au avere loc într-o cursă a Adunării în 2016, când fostul madular al Adunării Autumn Burke s-a confruntat cu alți doi candidați, în natura de director de ancheta California Target Book, Rob Pyers. notat miercuri.

Dar amandoi concurenți au fost candidați înscriși, cine au egalat cu 32 de voturi primare fitece, ceea ce a făcut din aceasta o cursă electorală generală necompetitivă – și o situație tare diferită de bătălia cine se pregătește în districtul 16 al Congresului din California.

Simitian, Low și Liccardo sunt toți deținători de funcții aleși actuali sau anteriori cine au desfășurat campanii serioase cu strângere de fonduri semnificative.

Dacă numărătoarea se menține și toți cei trei candidați ajung la votul sfarsit, a spus Diaz, prezența a trei democrați cine desfășoară campanii robuste ar „travesti extraordinar dinamica” pentru alegerile din brumar.

„A a scopci împotriva unei alte persoane este tare amestecat de a a scopci împotriva altor două persoane”, a spus ea.

Eshoo și-a anunțat retragerea în brumar, după mai prezentabil de trei decenii în Parlament. Democrații dețin un folosinta de înregistrare de codos 3 la 1 față de republicani din caza, cine cuprinde orașele Palo Viola și Mountain View și o submultime a orașului San Jose.

Odată ce voturile sunt certificate, fitece concurent ar a se cuveni a chema și o renumărătoare, pe cine ar a se cere să o plătească. Dar, într-o situație în cine amândoi se îndreaptă asupra vot, calculul om politic pentru solicitarea unei renumărări ar fi în cel mai bun caz incert, deoarece ar a se cuveni conduce la pierderea locului de vot pe fiecare dintre ei.

Directorul de comunicații al lui Simitian, Francesca Segrè, a fatis miercuri după-amiază că campania sa se va abține de la a analiza până când ambele județe își vor confirma guvernamental rezultatele.

CITIT  Rep Katie Porter a spus că este deschisă să candideze din nou pentru o funcție publică

Campania lui Low nu a răspuns acum unei solicitări de comentarii, ci membrului Adunării a postat pe Twitter o poza zâmbitoare dupa el, purtând o cravată strălucitoare, de vopsea liliachiu, spunând că „Este o zi specială a „Cravatei”!”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe