Thursday, May 23, 2024

Documentele care urmează să fie desigilate în cazul avocatului orașului LA și în cazul de corupție DWP

Acțiune

Peste-auriu; pestele-spada 1.000 de pagini de documente confidențiale dintr-o anchetă penală federală deasupra biroului procurorului orașului Los Angeles și a Departamentului de apă și robustete vor fi desigilate, a semnalat vineri un judecător federativ.

The Times și Consumer Watchdog au solicitat documentele pentru a înțelege mai cumsecade cazul penal al guvernului și dacă fostul City Atty. Mike Feuer a fost neingaduit pentru un scena orisicine a implicat un decizie plasmuit și un cabala de stoarcere. Feuer a negat de zdravan faptele rele.

Într-o hotărâre provizorie, judecătorul de caza din SUA Stanley Blumenfeld Jr. a fatis că documentele, orisicine constau în central din zeci de mandate de percheziție depuse în timpul anchetei guvernului, vor fi desigilate, cu datele personale redactate.

Numele oficialilor publici, împreună cu persoanele orisicine sunt „făcători greșiți”, nu vor fi redactate, a spus Blumenfeld în cadrul unei audieri de vineri – o lovitură pentru procurorii orisicine au încercat să păstreze numele oficialilor de la populatie.

Se așteaptă ca Times și Consumer Watchdog să colaboreze cu biroul procurorului american pentru a pregăti documentele pentru scoatere în săptămânile următoare.

O gros grupare din audierea de vineri s-a tare pe Feuer și dacă presupusele afirmații ale unui agent sanitar FBI că Feuer a mințit un gros juriu și a mințit FBI ar a se cere să fie redactate.

Comentariile pretinse ale agentului FBI, făcute într-o declarație pe propria răspundere pentru un hotarare de percheziție, au fost dezvăluite în instanță de un incriminat, Paul Paradis, la sentința sa din iezmaciune.

Paradis, un fost avocat devenit declarant cooperant pentru guvernul federativ, a pledat neingaduit pentru că a aprobat un provizion de semen 2,2 milioane de dolari de la un alt avocat orisicine prelucra la cazul DWP și a fost puscarias la 33 de luni de închisoare.

Paradis se mulțumise la Primărie, împrietenindu-se cu oficiali de grad înalt. Avocat exterior din New York, el a fost reținut de biroul lui Feuer pentru a a sustine la litigiile legate de DWP, atunci a continuat să obțină contracte separate la DWP.

Mai târziu, el a înregistrat în ezoteric oficiali de grad înalt și a fost cadou când agenți înarmați au percheziționat biserica directorului universal al DWP, David Wright, orisicine ispășește o pedeapsă de șase ani după ce a conspirat pentru a-i a propune lui Paradis un intelegere rentabil.

Jerry Flanagan, avocat pentru Consumer Watchdog și The Times, a spus lui Blumenfeld că comentariile agentului FBI au echivalat cu o „punct de vedere” orisicine nu fabrica obiectul regulilor federale orisicine impun ca informațiile din marele juriu să fie păstrate confidențiale. Flanagan a mai susținut că „mata a ieșit din geantă” deoarece Paradis a dezvăluit populatie presupusele comentarii.

Blumenfeld a părut îngrijorat de protejarea secretului procesului de gros juriu și a spus că se va pronunța mai târziu deasupra acestei chestiuni.

Feuer a spus că nu cantari cunoștință de aproximativ crimă. Într-o document din 2022, biroul procurorului american i-a spus lui Feuer că nu a fost o țintă în instrumentare lor penală.

Întrebat de The Times în iezmaciune anul anterior dupa presupusele declarații ale agentului FBI, Feuer a re-comandabil scrisoarea din 2022.

Feuer a mai spus pentru The Times anul anterior că i-a dat telefonul procurorului american în 2020, dar anchetatorii nu i-au percheziționat biserica sau biroul.

Fost ciolan al adunării de stat federal și ciolan al Consiliului Sediu al LA, Feuer a pretendent pentru primarul LA în 2022, dar a renunțat cu puțin ritm înainte de primare. Luna sinodica trecută, el a ispravit pe locul al patrulea în primarul pentru locul de Parlament dezrobit de reprezentantul Adam B. Schiff.

Cele 1.400 de pagini de mandate de percheziție și alte documente solicitate de The Times și Consumer Watchdog au fost emise între 2019 și 2021.

Dosarele de către procurori în dosarul penal arată apriat că unele persoane, inclusiv oficialii orașului orisicine rămân anonimi în dosare, au luat grupare la diferite scheme sau cunoșteau dupa acestea.

Oarecum scaunas persoane au fost acuzate în cele din urmă, iar procurorii au spus că cazul lor s-a încheiat anul anterior.

Urmărirea penală s-a tare pe un decizie general din 2015 introdus de clienții DWP pentru erori masive cauzate de un nou ansamblu de facturare la punere in scena.

Procesul a fost scrip-turistic pe furis de Paradis, orisicine prelucra pe apoi pentru biroul lui Feuer, orisicine a predat procesul unui avocat din afară pentru a a preda împotriva orașului.

Scopul, conform procurorilor, a fost de a soluționa toate pretențiile diferiților clienți DWP în condiții avantajoase pentru oraș.

Procurorii au dezvelit, de astfel, alte scheme neetice și ilegale, inclusiv o plată ilegală orisicine implică biroul procurorului orașului.

Blumenfeld a fatis, la audierea de vineri, că se aștepta ca numele unei persoane, Julissa Salgueiro, să rămână neexprimat în mandatele de percheziție și în alte documente.

“Domnișoară. Salgueiro este un infractor prin excelență”, a spus Blumenfeld, descriind de ce numele ei ar a se cere să fie neredactat.

Procurorii nu l-au supranumit sau inculpat niciodată pe Salgueiro, dar dosarele lor în instanță se referă la un fost salariat al unei firme de avocatură din Beverly Hills orisicine a amenințat că va dezvălui procesul coluziv al orașului pentru erorile de facturare DWP.

Angajatul a „furt sau reținut în mod necorespunzător” documente orisicine arătau procesul coluziv și a trebuincios bani pentru returnarea lor, au spus procurorii în documentele instanței.

Thomas Peters, un povatuitor de top al lui Feuer, a fost inculpat de a a sustine la stoarcere după ce a ticnit congregatie; ordin monahal de către personalul municipal nenumit să se ocupe de amenințările angajatului, conform procurorilor. Procurorii nu au inculpat niciodată alți membri ai personalului selectionat din biroul procurorului orașului.

După ce a pledat neingaduit, Peters a fost puscarias la nouă luni de detenție la locuinta și a fost indatorat să plătească o amendă de 50.000 de dolari.

Avocatul lui Salgueiro, William Pitman, a fatis vineri pentru The Times că „nu este de concordanta cu opinia judecătorului Blumenfeld”. Clientul său nu a fost niciodată inculpat, incriminat și nu are antecedente penale, a spus el.

„În ceea ce privește moțiunea de despecetluit, dama Salguiero nu a fost niciodată înștiințată (de caz)”, a spus Pitman.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe