Thursday, May 23, 2024

Doar 13 potențiali au acceptat invitații pentru a participa live la Draft-ul NFL 2024

Acțiune

În mai puțin de două săptămâni, Draft-ul NFL 2024 va a poseda loc la Detroit, Michigan. Este o perioadă interesantă pentru potențiali și familiile lor. Acești jucători au trudit de ani de zile pentru a destul la iest minut. În orice an, un osebit număr de prospecti la draft primesc o invitație la draft.

De fire, sunt prez 20 de jucători cine participă la draft în sfoara, trec pe scenă și îi strâng mâna lui Roger Goodell. Cu toate acestea, iest număr este indelungat mai mic pentru proiectul 2024. A fost anunțat de Ian Rapoport de la NFL Network că conj 13 jucători au recept o invitație pentru a asista în sfoara la draft anul ista. Un număr surprinzător de scăzut și nu cel mai bun fizionomie pentru proiectul în colectiv. De ce nu ar consimti jucătorii să participe propriu?

De ce conj 13 jucători au recept o invitație pentru a asista live la draftul 2024?

Un conditie crucial cine ar a se cuveni îndepărta perspectivele de la participarea la draft în sfoara este rusinta de a cădea pe indrumare. Niciun jucător nu consimti să asterie în casa solid cu camerele îndreptate inspre ei în scopot ce așteaptă un cerere. În batran, am văzut jucători de top să asterie în toată prima de asigurare rundă și să nu fie aleși. Jucătorii vor să evite iest unealta, iar faptul că nu participă la draft live asigură că iest unealta nu se va întâmpla. În surplus, unor jucători le place să organizeze petreceri de vizionare cu familiile lor.

Anul ista, 13 jucători vor asista în sfoara la Draft-ul NFL 2024. Opt jucători ofensivi și cinci jucători defensivi. Se a cere că alegerea numărul 1 la universal Caleb Williams va asista propriu la draft. În surplus, ceilalți doi potențiali deosebit apreciați Jayden Daniels și Drake Maye vor asista și ei în sfoara. Trei potențiali de elită la WR Marvin Harrison Jr., Malik Nabers și Rome Odunze vor fi la Draft 2024 live. LSU WR Brian Thomas Jr. și Alabama OT JC Latham. Aceștia sunt cei opt jucători ofensivi cine vor fi la Draft 2024 de la Detroit pe 25 prier.

Dintre cei cinci jucători defensivi cine au participat la draft în persoană, trei sunt jucători de hotar. Aceștia sunt Dallas Turner, Laiatu Latu și Darius Robinson. Dallas Turner din Alabama ar a se cuveni fi intaiul jucător defensiv anulat de pe tablă. Ceilalți doi jucători defensivi cine participă la draft în sfoara sunt CB Terrion Arnold și Quinyon Mitchell. Va a se cuveni să așteptăm până pe 25 prier pentru a a se uita deoarece vor ademeni acești perspective ca începători.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe