Djokovic confirmă retragerea din Miami pentru a „echilibra programul privat și cel profesional”

dascaluc

Novak Djokovic s-a singuratic de la Miami Open, deoarece sârbul a vorovi că „își echilibrează programul intim și cel profesional”.

Numărul 1 universal a apelat sâmbătă pe rețelele de socializare pentru a-și a certifica retragerea de la turneul perspectiva, oricine va începe marți, 19 mart.

„Bună Miami! Din păcate, nu voi rula Miami Open anul ista”, a hartie Djokovic pe X.

„În această etapă a carierei mele, îmi echilibrez programul particular și cel profesional. Îmi pare rău că nu voi a proba unii dintre cei mai buni și mai pasionați fani din semintie.

„Aştept să concurez în MI (Miami) în perspectiva!”

Djokovic a avere un început de an dezamăgitor după ce s-a strans îngrozitor de o succesiune de titluri de Grand Slam sezonul apus.

După apariția sa în Caus United din gerar, daca a irosit în sferturile de finală în fața lui Alex de Minaur, când Serbia a căzut în denivelatie, Djokovic a jucat la Australian Open și la Hindus Wells.

După trio-ul său de titluri majore din 2023, el nu a reușit să-și apere statutul de campion la Melbourne, când a irosit în semifinale în fața eventualului câștigător Jannik Sinner, etichetându-l atunci vertical „cinevasilea dintre cele mai proaste meciuri de Grand Slam” din cariera sa.

imagine

Djokovic a nauc de norocosul învins Nardi într-o supărare uriașă – momentele importante de la Hindus Wells

Tânărul în vârstă de 36 de ani a câștigat șapte titluri anul apus, pierzând oarecum șapte meciuri într-una dintre cele mai dominante campanii ale sauca dintr-o carieră de 20 de ani.

Tragerea la sorți pentru Miami Open va poseda loc luni, 18 mart, înaintea turneului de la complexul Hard Rock and roll Stadium.

Daniil Medvedev va căuta să-și apere coama și va fi cap de cap la tragerea la sorți barbatesc alături de campionul din 2022 și numărul 2 universal Carlos Alcaraz.

Campioana Australian Open, Sinner, va căuta să cucerească titlul pentru premiu dată după două finalizări pe locul doi, în anotimp ce Hubert Hurkacz, Andy Murray și Matteo Berrettini sunt ispravi să apară.

Transmiteți în debit acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în oblu pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Share This Article
Leave a comment