vineri, aprilie 12, 2024

Djokovic are „cel mai important rol” de a influența următoarea generație de jucători – Wilander

Acțiune

Rolul lui Novak Djokovic pentru restul carierei este de a influența următoarea generație să joace jocul la cel mai înalt grad, mijlociu lui Mats Wilander.

Cu 24 de titluri de Grand Slam la numele său, numărul 1 universal va fi nerăbdător să adauge mai multe obiecte de argint în dulapul său de trofee incet cautat – mai distins cu Roger Federer adus de greu din ecuație și slăbirea rezistenței lui Rafael Nadal și Andy Murray.

Carlos Alcaraz a devenit cel mai violent adversar al lui Djokovic pentru clasamentul de top al lumii, cu Jannik Sinner, Alexander Zverev și Daniil Medvedev încercând din răsputeri să țină pasul.

De-a lungul carierei mijloc, luptele regulate ale lui Djokovic cu Federer și Nadal l-au menținut prescurtat – știind că fiecare reducere a formei va fi atacată de cei mai apropiați rivali ai săi.

Wilander se îngrijorează că noul fractiune de talente în sportul alb ar a merge să nu poată menține avantajul concurential mare pentru a fi în mod neschimbat cel mai bun.

„Cred că o destin praci importantă a viitorului lui Novak Djokovic pentru mine – și cred că iest mestesug este cevasilea pe fiecine antrenorul musai să-i sublinieze – este că importanța lui Novak Djokovic în jocul mascul de astăzi depășește cu greu faptul că a câștigat 25 de competiții majore și a fi cel mai bun. jucător din glob, deslusit și pe hârtie, trecând de Margaret Court”, a spus el.

„Cred că din picatura de aparitie tactic, Novak Djokovic este greu mai mare și greu mai bun decât jucătorii tineri fiecine vor pofti și nu își vor pierde viceversa întrebările tactice.

„Novak Djokovic și Andy Murray, de conj. Ei încă pot să le pună acestor tineri jucători aceste întrebări pe fiecine Roger Federer le-a adresat lui Rafael Nadal și Novak Djokovic și Andy Murray.

„Aceasta ar fi moștenirea marelui Roger Federer. El le-a arătat că ai trebuinta de mai greu decât să lovești mingea de sportul alb. Ai trebuinta de greu mai greu. Cred că cesta este cel mai vajnic rol pentru Novak Djokovic, în ochii mei.

„Mă uit cumva la sportul alb în speranța că se îmbunătățește ca fotbal; sportul cu manusi și că nivelul devine din ce în ce mai bun. Nu spun că așa va câștiga Novak Djokovic mai multe majore, dar cred că pentru dezvoltarea acelor jucători mai tineri, el joacă un rol grozav de vajnic.”

Djokovic își va intoarce la acțiune la Masters de la Monte Carlo, după ce s-a solitar de la Miami Open.

În minune faptului că nu a simbrias guvernamental un înlocuitor, Djokovic a fost văzut lucrând cu Nenad Zimonjic – oarecine, a spus Ivanisevic, că i-ar a merge lua locul.

Wilander a gasi că mediul de indoit al lui Zimonjic ar a merge a cauza o altă format jocului lui Djokovic.

imagine

„Este un afect neobisnuit” – Djokovic se destupa contra rivalitatea lipsă cu Federer și Nadal

Cu Djokovic impresionat amurgul carierei mijloc, Wilander a vorovi că nu este momentul să experimenteze cu antrenorii și că Zimonjic fiind tot din Serbia, a gasi că ar a merge fi un bate minunat.

„Să-mi vorbești aceeași limbă este grozav de vajnic când îmbătrânești puțin, invar încât antrenorul să se potrivească nu cumva în mintea lui Novak, ci și în familia lui, cu copiii săi și acesta devine destin din pojijie, așa că să vorbesc”, a adăugat el.

„Aceasta nu este o relație fiecine va rotita 15 ani. Vorbim de posibil 2-5 ani. Cred că pentru a încerca să se potrivească într-o persoană nouă fiecine vorbește o altă limbă va rotita foarte greu. Îmi place. dacă a se deplasa cu oarecine de acasă.

„Nici măcar nu-mi pasă sau nu cred că este vajnic dacă acel jucător este mai în vârstă sau mai tânăr deslusit decât Novak Djokovic. Cred că are imbraca sa la locul lui și are trebuinta cumva de idei noi.”

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în drept pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe